[NCTzen] 韓國男團NCT討論區(6) NCT嘅時代要嚟啦!

1001 回覆
17 Like 41 Dislike
reasonance好難聽
寧願要番black on black
推介團綜nct life同 nct 2018個集weekly idol
睇完會會快啲認到人同埋更中意佢地
起碼真係一首歌
唔係串燒歌先
隻舞都好睇啲
雖然人踩人好pk又得幾個人有份唱
22個都好中意佢究竟點做到
利申覺得佢都可愛但唔覺有咁大魅力
winwin應該係個個覺得佢可愛想錫到佢燶個種
haechan好有sense又嘈到喊
一開口講野或者啲神情好引人發笑個個覺得係mark淨係聽到佢啲笑聲已經好笑佢同個lucas個經典vlive笑到我
原來2020真係推到人入坑nct係越了解越鍾意的
2018 weekly idol!!呢集好正
2018 Halloween 都好啱做推人入坑嘅片
Nct life我都未睇晒,但好推薦osaka 同團結大會,仲有dream in wonderland
resonance 我都幾鐘意,雖然只係串燒拼埋一齊
btw雖然認得晒全團,但只係鐘意mark johnny taeyong jaehyun ten
正常都唔會咁大愛中意晒23個
nct life最中意係曼谷,清邁,韓食王,仲有dream in wonderland
團結大會都唔錯
佢本身無論長髮定短髮都好王子 講英文又好聽 最鐘意係佢
Winwin前幾日encore傻笑嗰度真係好cute
仲有就快俾兩個新仔俘虜shotaro直拍同講韓國要組織下好反差好正sungchan mood 同classic個flow好帶感

NCT 2020
我覺得最尾resonance raise resonance raise嗰度好似邪教引人入教現場NCTzen(Czenie)raise NCTzen raise
shotaro超級可愛
雖然睇落幾蠢
sungchan靚仔但實力未夠
長髮不了 好奇怪
點解咁多個入面對佢最無感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞