[港台]日常8點半 星期一至五 2030-2130

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
係呀, 鬥快去南美做左成兩個月
舊post 沉左推唔番

不過今集型男型旅都最後一集
真係cls而加31獎知識定係獎記憶
第五十三集頭嗰組問日常8點半[彩雲邨豐澤樓污水/ 電梯按鈕/ 大堂門柄有武漢肺炎], 另一組問[西晉石崇愛妾叫 明月/ 明珠/ 綠珠]
彭家麗!
主席呀呢首歌唔易唱㗎喎!!
個MV 好難頂
睇嚟港台都好黑暗...
原來尋晚又唔公平
淨係中一條 仲要本身答錯
扮哂野主持聽錯再答C 都可以攞足3千
根本就要4個答哂 揀最勁2個贏啦
好撚唔公平啦
老鼠屎
成日明明聽到b 最後重覆就話c
D人扮哂野 聽下主持咩反應嘛
成日聽到人答b for cat c for boy
係啊佢答左 咁主持要firm佢 咁佢5秒後再肯定一個都得囉
我都留意到 如果rthk有mon post可以調整下
有幾晚 4:4打和仲攞得少錢過今晚呢2個 -6答中一條
一聽就知4個都唔撚識D問題 哂氣
無啦掛住食花生睇下個監製幾時死
但係個監製又若無其事咁
Renee真心正
又2個勁既係哂一面

估唔到個衰妹收收埋埋咁大對車頭大橙仲要咁白淨
真係慘 蓉蓉本身答中哂 妮係答錯一條 咁又打和
幾時改計總題數/加決賽題目 一條定勝負真心on9
個賽制真係好 on9...
唔知有無俾個監製咸豬手
阿妮有答錯咩佢答啱3題必答題 有冇得答多一題挑戰題係睇對手…
反而覺得最後用答啱幾多題去定台主唔fair, 咁多一題挑戰題嘅蓉蓉咪好著數

mon
阿育: 2 vs 華仔: 3+1=4
阿妹: 1 vs Tony: 2+1=3

tue
Fion: 4 vs 阿輝: 4
Jim: 2+1=3 vs 黃太: 1
wed
Jim: 1+0 (Total:4) vs 家柱: 0
Agnes: 0 vs Mabel: 1+0=1

thu
蓉蓉: 4+1=5 vs Terry: 3
阿妮: 3+1=4 vs 黃生: 2

fri
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞