信報:田少搞‘希望聯盟’ 白偉俊做法律顧問 派 袁彌昌、潘焯鴻、李啟迪 出選

134 回覆
10 Like 111 Dislike
之前唔係話袁彌昌撐示威者咩定係我搞錯咗
白偉俊又伙同九龍聯會創建力量

即係藍到唔藍
袁彌昌口講撐示威者 有乜意思姐
你話老豆老母仔女 無得揀我明
但娶左個容海恩返去 就乜都係假啦
娶個老婆返屋企嘈交練口才啊?
算鳩數啦
田少死曱甴
希望聯盟曱甴
田少唔自己出?出戰商界同自由黨打過
點解袁弓夷整咗隻咁嘅嘢出嚟
佢諗住同容海恩散 同佢學生一齊
容海恩當時有一個醫生男朋友
但係俾袁彌昌攪大咗個肚

做乜咁睇唔開呀
咁你要問返袁弓夷啦
不過仔未必聽老豆講嘅
又或者成家分兩邊落注都得
不過以事論事 袁弓夷 講個d野又無咩鬼
袁弓夷又無話出黎選 又無話支持邊個邊個 支持自己個仔
咁咪當袁弓夷係燒山咁睇下咪算囉
直頭換左立場 搵左金主啦
十一哥就話衰十一比人揸住個春袋
依條友 就自願做仆街
啱啊
問問題嗰個我以爲係佢女婿
如果係真,我希望下集袁爸爸開live大義滅親,直播打仔

「仆街仔中出完隻建制雞依家直接投共?家門不幸,我袋都打爆你呀!」
「老豆唔好呀!珍惜屋企這個家呀!」
「中間路線?中間破柴呀!」

袁彌昌係地下典下典下,然後袁彌明係隔離吐口水落地下
「奶共既人無資格做我大佬」
「呢個係奶共既下場」
過氣契仔白偉俊
Their family get too complicated. Spectrum of colors...
田大少呢招妙
吸納中間派支持者:
藍贏>田大少𠝹淺黃票有功>向兩辦領功
黃贏>田大少𠝹淺藍票有功>得民心,繼續做外資生意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞