[SPUNK] Apink討論區(67) 恭喜第3個Youtuber開業 恩地快D Solo回歸

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
頭先見到fb live有人問點解aw係大階 睇完melon條片就知因為away離開又可以係a way另一條路 仔細睇下歌詞就會發現a way呢個概念幾出
我都係好好聽
原來係咁
好正呀
俾個垃圾melon搞到我miss咗第一首歌不停話嗰file有錯誤睇kakaotv先睇到
肥波打電話
普美
笑場笑到
諗起D應援
想像唔到真係應援嗰陣會點比너란봄嘅應援更羞恥
好耐冇黎了
our Kim Namjoo will be joining 2020 Cool Summer Project~ looks like they gonna release song together.. Lineup included Red Velvet Yeri, VIXX Ravi, Teen Top Niel, Kim Wooseok, Nam Dohyun and Jeon Woong~

https://twitter.com/jooyeoshin/status/1283425562648694789
屌 miss咗想睇返 知唔知邊度有得睇
美喔
娜恩拎獎片段
https://youtu.be/cW2h-TWyLPA
恭喜女友
好似之後會係youtube出番replay
今日除咗radio仲有咩行程?
好似真係得Radio
希望有多D Live片睇 好似本質歌手都會有1theK channel出下片
傻左 online con唔使錢
好期待今日歌謠廣場
Online con??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞