97巴絲吹水台(11)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

一召喚就上水

睇肉我幾在行架

點解係地獄黑仔王

因為佢真係好黑

佢黑到痴撚線

而家唔黑啦(好似係)
已經四日冇出過屋企門口 應該好難黑得去邊

係屋企都黑嘅lv係99

如果成日去買 又飲同一樣野 一定會記得
之前有個OL黎食lunch 次次都嗌一樣
我就記得佢 (同埋因為幾靚)

日日都起碼去一次呀佢

未去到勁橫 但都比一般女仔橫

唔緊要啦,橫都好過肥

我唯一覺得自己好係唔會有拜拜肉

但係有無肚,有肚好攬啵

男仔係有肚好啲 女仔有肚 身材又一般嘅就俾人笑豬排
所以我對自己個肚腩好嚴格

呢排好放縱 個肚腩大左勁多

我個人覺得plank係收唔到 我寧願做sit up

我而家淨係跑步減

一召喚就上水

睇肉我幾在行架

點解係地獄黑仔王

因為佢真係好黑

佢黑到痴撚線

而家唔黑啦(好似係)

係屋企都黑嘅lv係99

有幾黑

唔緊要啦,橫都好過肥

但係有無肚,有肚好攬啵

我而家淨係跑步減

記得拉筋cool down 唔係會腳粗

唔緊要啦,橫都好過肥

但係有無肚,有肚好攬啵

男仔緊係無肚好 女仔緊係有少少肚好 好好攬

我鍾意男仔同我一齊四圍食野 太fit多數唔肯

我鐘意女仔同我周圍食
不過你做咁多運動同你一齊食一定係我肥到豬咁你仲係好fit

我會帶埋你一齊行山
行完先食

點解係地獄黑仔王

因為佢真係好黑

佢黑到痴撚線

而家唔黑啦(好似係)

係屋企都黑嘅lv係99

有幾黑

睇翻次行運超人先啦

最高峰係落巴士拗柴 同一時間壞埋電話 差啲返唔到屋企
年三十晚拗柴又有
返工趕時間 搭的士呢又遇到女人練車再唔係就路面爆水管 火車呢又會唔停站 小巴就試過遇到炒車炒到等左成個鐘先落到車 仲記得嗰晚大風大雨 行路返火車站見到地下結冰
太多不能盡錄
依個post既女性都鍾意男朋友肥肥地

日日都起碼去一次呀佢

我都係日日去,佢都記得我
但係就係唔撚夠膽,都唔知老母生我落黎果時係咪剪撚左粒蛋走

利申 瘦撚

利申 瘦撚

利申 有腩

日日都起碼去一次呀佢

記得你就易話為啦 機會尼啦

太瘦唔好睇

太瘦唔好睇

等人欣賞我

利申 瘦撚

利申 有腩

咁大肚腩呢

太瘦唔好睇

等人欣賞我

太瘦唔健康呀
食多啲嘢啦!

利申 瘦撚

利申 有腩

咁大肚腩呢

根本唔關事 係D女仔鍾意你先會鍾意埋你個肚腩
而唔係有肚腩先鍾意你

利申 瘦撚

利申 有腩

咁大肚腩呢

而唔係有肚腩先鍾意你

做乜講出尼姐

利申 瘦撚

利申 有腩

咁大肚腩呢

而唔係有肚腩先鍾意你

做乜講出尼姐

是日最MEAN
其實真係要學下講野
好似佢咁https://www.facebook.com/1336901056322906/videos/1573471372665872/

唔緊要啦,橫都好過肥

但係有無肚,有肚好攬啵

男仔緊係無肚好 女仔緊係有少少肚好 好好攬

我鍾意男仔同我一齊四圍食野 太fit多數唔肯

我鐘意女仔同我周圍食
不過你做咁多運動同你一齊食一定係我肥到豬咁你仲係好fit

我會帶埋你一齊行山
行完先食

行完先食…唔係肥得仲快?????????
不過行山我得啊我得啊

點會呀 個食量唔加 就一定會瘦

日日都起碼去一次呀佢

如果你買個陣講句照舊呀 我覺得會好親切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞