97巴絲吹水台(11)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

絲打番緊咩 服務業真係多得劉天王唔少
45又唔算低既 可接受範圍啦 當然比上不足 比下有餘 反而我想塞滿自己時間 廢事空閒果時就諗起佢

都算輕鬆工作阿 望落
已經感覺好過我果份

但係都無咁體力勞動都算好 對比m記果班 拎緊最低工資 如果要轉可以考慮下便利店pt既 人工再低啲啲

番工時間彈性又係重要 初頭我番果啲更連續幾日都番十二個鐘 慢慢做耐左 個番工時間就彈性左好多 可以簡番邊日放邊日

而家都係自己比更 邊日唔夠人就返邊日
媽呀,我好想轉工 人事關係好我都咁話

都算輕鬆工作阿 望落
已經感覺好過我果份

但係都無咁體力勞動都算好 對比m記果班 拎緊最低工資 如果要轉可以考慮下便利店pt既 人工再低啲啲

番工時間彈性又係重要 初頭我番果啲更連續幾日都番十二個鐘 慢慢做耐左 個番工時間就彈性左好多 可以簡番邊日放邊日

又唔想轉又想轉

絲打番緊咩 服務業真係多得劉天王唔少
45又唔算低既 可接受範圍啦 當然比上不足 比下有餘 反而我想塞滿自己時間 廢事空閒果時就諗起佢

都算輕鬆工作阿 望落
已經感覺好過我果份

真係番D唔駛用腦 唔駛湊客既工係最爽
俾我係呢個po搵到我個ex
其實個日我有諗住搵你吹水 問下你最近點
點知你睇唔到 祝你開心快樂

有時有d野係咁奇妙架啦

有時有d野係咁奇妙架啦

我覺得分手後見到都扮見唔到就算最好(除左和平分手) 見到再有對話個感覺會唔知點好

有時有d野係咁奇妙架啦

我覺得分手後見到都扮見唔到就算最好(除左和平分手) 見到再有對話個感覺會唔知點好

其實分左手都預左唔會再有連繫

有時有d野係咁奇妙架啦

如果被分手果個 被分手果個更慘

有時有d野係咁奇妙架啦

我都試過 俾人block曬 無任何方式可以聯絡到

有時有d野係咁奇妙架啦

對唔住 我冇心騷擾你宜家既生活 講埋呢句就走架啦 byebye

有時有d野係咁奇妙架啦

聯絡唔到未嘗唔係好事

有時有d野係咁奇妙架啦

聯絡唔到未嘗唔係好事

至少你會慢慢識放手

有時有d野係咁奇妙架啦

聯絡唔到未嘗唔係好事

至少你會慢慢識放手

我仲聯絡緊 放唔低

聯絡唔到未嘗唔係好事

至少你會慢慢識放手

我仲聯絡緊 放唔低

聯絡唔到未嘗唔係好事

至少你會慢慢識放手

我仲聯絡緊 放唔低

冇謂為左一個唔值得既人而浪費自己時間

聯絡唔到未嘗唔係好事

至少你會慢慢識放手

我仲聯絡緊 放唔低

你既情況 都唔知點講好

聯絡唔到未嘗唔係好事

至少你會慢慢識放手

我仲聯絡緊 放唔低

依啲野我識諗既 都明既 但身體卻很誠實

聯絡唔到未嘗唔係好事

至少你會慢慢識放手

我仲聯絡緊 放唔低

遲下就慣 搵多d野做 令到自己好忙就無事架啦

聯絡唔到未嘗唔係好事

至少你會慢慢識放手

我仲聯絡緊 放唔低

遲下就慣 搵多d野做 令到自己好忙就無事架啦

自chur中
嘩乜你地咁夜呀
我岩岩chur 完paper 準備訓
嘩乜你地咁夜呀
我岩岩chur 完paper 準備訓

做proj
有d野想同ex講 我睇番你之前cm既po 我想講我最近過得好好 你唔洗擔心 睇見你好似中意左個巴打 我個心好撚痛 但係只係一陣既事 我唔知你地最後點 可能佢keep住hea 覆你 但係你咁多fd陪你 實有一個可以傾訴既 我當然唔介意你搵我啦 我諗野係比較負面 但係我冇左你呢段時間我學識點樣靠自己生存落去 睇番你個時既黑仔史真係得啖笑 叫左你辭工好耐 又唔聽 我知你鐘意小朋友 呀朗而家好得意呀 佢識講少少野啦 仲識講英文 「呀婆」 咁樣 你果個都應該好q啦 其實中學open day我轉登番兩日 睇下你邊日會番 又驚你番工唔會黎 我求既只係一張合照 同埋你既近況 同埋我冇好不捨既眼神囉好冇 成日吹得就吹 咁多年感情好難話放就放既 根本我地一開始就錯左 我有諗過追番你 但係追到咪又係散 雖然我而家可能會比之前更加珍惜你 你成日話我唔同你傾計 又同你冇共同話題 可能係我份人悶親你 你同個陌生人都多計傾過我地 我有時都會覺得你d fd 仲close過我同你 我知我自己唔夠愛你 仲要拖左你咁多年 做左咁多對你唔住既事 我都知我唔應該再咁自私 所以你講分手我一d都冇怪過你 我只係想有一日撞番你個種尷尬既狀態會消失 我知冇乜可能架啦 其實個日想sd番相俾你 但係你睇唔到 我個日轉登去你附近打波 wtsapp埋你約你出黎吹水 但係呢一切一切你都睇唔到 多謝你為我犧牲咁多 我自問乜都冇留低俾你 一d開心既回憶 一d值得一齊行落去既原因 對唔住 睇完搵番我啦 我想同你傾計
Ps 對唔住咁多位巴絲 我淨係係呢到先搵到佢 俾個機會我講下野 sor for 長文 and 1999
咁都有得相認
咁都有得相認

平時我睇到呢d po唔會入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞