飛馬搞乜(3)支那飛馬電腦將手足客戶資料送中

1001 回覆
131 Like 10 Dislike
話俾我聽乜撚野嘅情況要用到小米啊?
佢同屎萊姆......
本來諗住食下花生.......但個飛馬真係串到咁 人無pr.......
飛馬係唔小心有問題
但消費者都有錯
明買明賣有乜問題
我仲好好叫佢用水貨tim
我有無理解錯你第一段意思?

但你個理論係 未比錢未出貨就無問題羅
你收撚左人錢 比漏就全部你問題
仲要話有水貨退翻d差價

大佬點知你會唔會威脅佢
爆佢私人嘢?焗佢就範?

係 個巴打比你勸說左無玩9你
佢善良 唔代表你過左海就係神仙

你黃唔黃 唔想知
但你做生意好垃圾
其實係方便你有貨而推水貨windows 俾人好吖?

定係依個客的意願同你哋立的契約,去麻煩你出去買套行貨windows 去履行你責任呢?

如果網店係方便間舖而唔係方便個客,為乜要幫襯你?
關公災難

成地花生殼
屌佢老母平時d post提起佢佢好撚快應
其實佢間嘢咁撚貴點解要買佢
好似佢咁講 個客點會唔知個windows未啟用

佢咁解釋完 我反而覺得

你砌機點會唔知無行貨Windows係公司?
跟單執齊出黎拆盒開箱上機 咁樣都做唔到?
飛馬弱智?你認左佢 我say sorry
你知無 都唔死去買 仲要佢用水貨?
仲有張單係$15000清貨list
你咁樣對待你d大客
睇過佢d片 以為佢都ok

我一向都鍾意幫襯網店,多個選擇都係好事

但睇佢咁樣覆人,對比上次悠二出咗部頂蓋機俾我的處理手法,我覺得好難轉會
藍嘅,不了
不過起碼唔駛留資料送中
睇下你咩客羅
水魚可能會好d掛
$15000原來係大客?

咁點解我無大客待遇架?悠二你同我出嚟
先唔講幾黃都好,無良心既就係黑店,黃藍都唔洗分
屌你老母你係咪唔撚識字
知唔知呢個咩字呀?
話你呢個時勢打住黃店旗號仲用蟈國電話
你就話人鬥黃,話緊你話自己黃店又食金拱門又用蟈國電話呀 懵撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞