[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (69) 食屎啦PVP

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
=== off topic ===
trilogy嘅wallpaper
btw 今日有86石
btw 今日有86石

之後好似每日都會派多2石?
巴哈有得睇1星卡喇 好正
由無印鳴慢慢覺上六道

30號之後友情有得抽,抽足6隻做紀念

一陣d料淨係夠你覺一隻6星

1至6星每款一隻,希望唔會太難覺

1至6星都係同一張卡wor
每覺醒一次升一星
由無印鳴慢慢覺上六道

每覺醒一次升一星

開圖鑒可以睇到
由無印鳴慢慢覺上六道

每覺醒一次升一星

開圖鑒可以睇到

屌up漏張相
由無印鳴慢慢覺上六道

每覺醒一次升一星

咪話咗30號之後有得友情抽,咪抽多5隻

btw 今日有86石

倒數login bonus,夾埋10石
btw 今日有86石

倒數login bonus,夾埋10石

對比前個排孤鳩寒
今次已經好大方架啦
仲抽唔抽聽日個pool好
上邊1-6星資料邊度搵
有冇被動睇
仲抽唔抽聽日個pool好

等兩週年公佈,到時自己決定等定唔等啦
上邊1-6星資料邊度搵
有冇被動睇

圖鑑,被動全部麻麻,弱化版終鳴
新手用35佐真係用到火都黎
冇專武打已經灰架啦
血又少,下下自殘加人地一招已經冇左一條命
幾經辛苦終於準備出麒麟又俾人一招封技或者氣絕,咩都未做過就死撚左
廢都算,D 招全部翻炒,模組同出招動畫肯定都係一樣啦,換張圖就算
廢都算,D 招全部翻炒,模組同出招動畫肯定都係一樣啦,換張圖就算

Gree:送嘅你都咁高要求?做人唔可以咁貪心,100鳴都係同一招渣
乖乖地課金抽新卡啦,咁就有新招睇喇
新手用35佐真係用到火都黎
冇專武打已經灰架啦
血又少,下下自殘加人地一招已經冇左一條命
幾經辛苦終於準備出麒麟又俾人一招封技或者氣絕,咩都未做過就死撚左

冇忍具係咁,等復刻啦

Gree:送嘅你都咁高要求?做人唔可以咁貪心,100鳴都係同一招渣

本身諗會唔會1-6星都玩分身術,好似仲過癮

影分身作為鳴門嘅招牌技,但係呢隻驚完全無視呢招技

影分身作為鳴門嘅招牌技,但係呢隻驚完全無視呢招技

35 嗚出招動畫咪有影分身
0.21淨係跌到0.28
254連勝0.35% 好在auto
諗緊抽唔抽果10隻pool好
得終佐 柱間
兩週年twitter有圖了 應該係鳴佐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞