[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (69) 食屎啦PVP

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
要幾多場全勝先打到忍之神
刷左兩個鐘PVP已經好辛苦

啱啱好150場

秘巴食哂拉拉面未

仲有80碗

痴撚線 你諗住繼續衝?我停係第三組就算

唔係,爭成廿萬追唔到啦,我打定啲費時聽日要追咁多分啫
原來二十連勝之後會降skill damage,而家先睇到,唔怪得之啲技越打越少
原來二十連勝之後會降skill damage,而家先睇到,唔怪得之啲技越打越少

琴晚訓左 今朝睇跌左落0.55
我打一場6-7分鐘
玩番有咩要注意

琴晚訓左 今朝睇跌左落0.55

0.3淨係跌到0.48
玩番有咩要注意

post頭寫曬,睇完有唔明先再問
我打一場6-7分鐘

打成點
無打兩次呢d閪鬥排名 發現自己個肝健康左
我打一場6-7分鐘

打成點

岩岩先上忍

隻鳴仔打完返黎都覺唔到架啦
連d料都要肝幾次 痴線

連d料都要肝幾次 痴線

我都係借人地果隻算

連d料都要肝幾次 痴線

要25券一粒覺醒玉
如果下次都係咁易打就可以打多次已經換到隻100鳴,不過睇怕唔會咁好心
我打一場6-7分鐘

打成點

岩岩先上忍

有排打,加油
我打一場6-7分鐘

打成點

岩岩先上忍

有排打,加油

要放工先再有時間打 到時又唔知跌到去邊
用auto爆緊上0.5
用auto爆緊上0.5

auto打得好慢
用auto爆緊上0.5

auto打得好慢

3分鐘ok la, 最緊要唔使睇
呢幾日連體都唔想清 得罪講句就算有齊啲知屬限都唔想打個排名 打三場仲要逐隻逐隻打有啲契弟又幾條命 爆肝先換得隻垃圾100c 想問下如果有差唔多廿隻限又有齊幾隻人生贏家限 個ac放唔放到$2000
呢幾日連體都唔想清 得罪講句就算有齊啲知屬限都唔想打個排名 打三場仲要逐隻逐隻打有啲契弟又幾條命 爆肝先換得隻垃圾100c 想問下如果有差唔多廿隻限又有齊幾隻人生贏家限 個ac放唔放到$2000

真係要睇一睇圖

不過巴打唔好棄驚啦

真係要睇一睇圖

不過巴打唔好棄驚啦

Cap圖會好長 又無得剩係cap限 大約嚟講今次buff既10隻限得初代同終鳴係無 帶土仲要兩隻 想知價位姐睇下放唔放好 呢排玩到又灰又悶清體都唔清自己都嚇一嚇 過去年幾如果係香港都有打齊忍具同清足體
有兩隻閃光4
2隻憎恨佐

無玩一排隻憎恨佐幾時變到咁勁?
有無人同時放兩隻閃4/憎恨佐落隊?

真係要睇一睇圖

不過巴打唔好棄驚啦

Cap圖會好長 又無得剩係cap限 大約嚟講今次buff既10隻限得初代同終鳴係無 帶土仲要兩隻 想知價位姐睇下放唔放好 呢排玩到又灰又悶清體都唔清自己都嚇一嚇 過去年幾如果係香港都有打齊忍具同清足體

要睇下有冇人收ac
有兩隻閃光4
2隻憎恨佐

有兩隻閃光4
2隻憎恨佐

憎恨佐 定 閃4?
唔夠忍具係咪兩隻都死?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞