【行動】今日四點有光復本土文化嘅活動

562 回覆
546 Like 13 Dislike
我屌晒你地啦,仲係得咁少人
Pish
防monpo
全世界同我入嚟!我Hi晒你地!係咪光復咗香港文化,全世界都聽香港歌啦?點解仲有人唔知本地音樂節?如果四點鐘冇二百萬人睇,上唔到新聞頭條,我正式宣布本土文化真係玩完,香港已死!我要全世界都見到依粒核彈!推上熱門!最後光復香港,時代革命,四點鐘見!
thanks
今日四點就係啦,免費直播,自由定價!

直播頻道 Live Streaming Platforms
◆ YouTube: Happy Kongner shorturl.at/cfuBU
◆ Facebook: This Town Needs www.facebook.com/thistownneeds
◆ Facebook: KKBOX (HK) www.facebook.com/KKBOXHK
推!
今日四點就係啦,免費直播,自由定價!

直播頻道 Live Streaming Platforms
◆ YouTube: Happy Kongner https://www.youtube.com/watch?v=JKTyM88XyK0
◆ Facebook: This Town Needs www.facebook.com/thistownneeds
◆ Facebook: KKBOX (HK) www.facebook.com/KKBOXHK
括錯咗shorturl.at/cfuBU
上面嗰條係channel link

Live link : https://youtu.be/JKTyM88XyK0
我奶哂你地呀
講真二百萬每人捐十蚊都可以有二千萬嚟支持本地製作啊,我hi晒你地。唔該,入錢入錢入錢入紅箱。
Between
支持佢地等如支持你自己,課金課金課金
文化革命!
已課, 等TTN 再面世。
半個鐘

撐和哥撐本土文化
我都愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞