男朋友厭我唔識幫佢打飛機

178 回覆
37 Like 399 Dislike
做好男女框架就會產生吸引力令女人投資
唔用手不如試下用口,再唔係兩個加埋一齊用
咪就係 要陪行街睇戲食飯 大時大節送禮物 平時傾電話傾心事 滿足哂條女要求

到左條仔要求條女滿足返自己性需要 d人就撲出黎話 乜你男友咁架 當人洩慾工具姐

嫌定厭?
如果你對性行為係咁抗拒 覺得連用手都接受唔到既
咁就分手把啦

好明顯你男友對性有需求 你同佢有呢方面衝突

你可以選擇退一步既磨合 用手幫佢解決
亦可以選擇企硬 唔用手 大家分手

拍拖唔係下下要諗你自己想點自己鐘意d乜 而係要諗埋點滿足對方 平衡對方心理
成件事就係

摸下又唔比
出去搵食又話偷食
正式堆牙又話無技術
技術好又話以前食好多女

總之 分手啦
其實你俾嘅資訊都好難俾意見喎。咁佢平時係點對你先?好細心照顧你定係對你唔好?唔講平時淨係講性,啲人一定話係男嘅咸濕啦。好現實咁講,性喺男女關係入面,雖然唔係全部,但係係極重要一環,掉返轉俾你遇到一個完全唔搞嘢,日日同你講經嘅,咁就完美男友?唔好信乜嘢柏拉圖戀愛,或者啲電視劇入面劇情唔搞野,日日夜夜都淨談情。不過如果你話你係學生,唔想咁快搞嘢嘅,咪當拍下散拖,佢唔滿意就叫佢搵過第二個囉。反正Puppy love多數結局都係散嘅。
分手啦
呢啲要雙方溝通 無辦法單方面遷就
佢想呃閪屌only

你ok咪繼續
係咪絲打都會自動波幫仔仔打飛機?
一見到對方谷住就會打?
讀開女校真係對呢方面無咩認知 其實比佢摷我已經覺得好大讓步
佢仲厭我話唔識幫佢打飛機 又話揀中我呢個A0係佢唔好彩 之後話以後都唔掂我 因為唔想自己谷住

我完全理解唔到佢個logic 求連登仔女解答

咁講幾un耳喎,唔識打飛機係罪?真係分得手唔係講笑
感情問題一律建議分手

佢想爽多啲
因為你知佢係為性 唔係為感情
Ching隻手畫得幾好
呢個答案一百分
唔尊重你,分手吧啦
總之係性方面 好睇到佢既需求好大 因為當同佢單獨相處既時候 佢實黎錫同摷 咁呢d我都會滿足佢既
但係我會諗既係 唔明點解 我唔識幫佢打飛機既時候 佢既態度係差到咁 話我係咪無睇av 性冷感 同心理障礙
小畫家真係好難用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞