虐殺貴婦狗嘅人渣 麻煩大家推下

655 回覆
396 Like 11 Dislike
Push
唔明你做乜強調人地係雞嘅身分,講緊虐殺隻狗你起底受害人?連登咩風氣?
你老母夠係雞嚟,咁就代表你可以俾人虐殺?
樓主叫主人影低狗仔身體啲傷 醫生紙嗰啲 最好驗埋屍
之後放上動物Fb grp煲大佢
無證據好難搞wo
推!
屌你老味 呢人渣唔死都冇用 淨係識蝦啲冇還擊之力嘅狗仔 又唔見佢咁把炮殺假狗 垃撚圾
人地做咩都好,唔係傷天害理又唔係冇照顧隻狗
定閣下就係丟汪汪落地條冚家拎?
轉自狗主

「汪汪走咗啦,我係狗主媽咪,我哋一家人都當佢係屋企人,我打電話比個卜街問佢點解要打死汪汪,佢仲哈哈笑住同我講,我打死只狗啫,又唔係打死你個女,元朗啲差佬我識哂,我到元朗差館依家出嚟啦,我問佢點解笑得出,佢話覺得我好好笑,話我喊咩燃嘢,狗仔來啫,望天收個卜街,希望汪汪安息,去到一個唔痛嘅地方」

「 我個女到依家仲攬住汪汪啲遺物喊,從汪汪琴晚緊救到離世,我哋一家人都冇一個人食得落飯,個卜街當佢係狗仔,但我哋當佢係屋企人,汪汪真係好乖好聽話好可愛,唔知佢點打得落手⋯⋯」

「報咗,但佢冇事,仲話元朗差人佢識哂,錄完口供比咗佢走」

「冇佢電話,唔知點搵佢,個女傷心過度要搵人睇住佢,啲黑警錄完口供比咗個卜街走,我哋而家真係唔知點算,因為太掛住汪汪,一家人都未從悲痛中行出嚟,我今日想去揾佢,但冇人睇住個女驚佢出事,多謝你哋關心,無論如何我都要同汪汪攞返個公道。個殺狗狂魔一定不得好死。」

「係租咗樓上一個房間比佢2千一個月,我女住樓下,女間房長期打開,方便汪汪出出入入,個卜街見我女唔係到,入去打死咗佢」

「真係唔係,我女只係想減輕啲租租咗間房比佢,未租比佢時租咗比另一個女仔」

唔好加密啦 呢啲人渣越多人知越好
正仆街 屌你老母李齡基
推...
推 還狗仔公道...
同埋元朗警察我求你拎返個良心出嚟
隻狗仔無辜㗎...
推 還狗仔公道...
同埋元朗警察我求你拎返個良心出嚟
隻狗仔無辜㗎...
推到佢含家產
push
對人冇良心對狗撚會有咩
群得埋黑警唔方咩好人
屌拿星依d仆街要私了啦
支那人先會虐殺動物仲大大聲屌返你轉頭
我地香港受既教育唔撚係咁
有冇人夾錢搵條仆街出黎溝通下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞