美國或推出7大制裁,全面攬炒

451 回覆
1528 Like 15 Dislike
我一見到特區護照俾人取消簽證即刻開心到跳
反正我本身都唔用㗎啦

最希望就係日本丶韓國丶泰國唔好再恢復香港特區同埋澳門特區護照嘅免簽

至於班手足希望有其他國家可以幫到手
例如台灣英國等
同時題外話應該大幅度提升台灣護照方便使用度
反正而家台灣護照都好勁有美國免簽

BNO
極度要求要劃線
持有有效BNO嘅可以變做B C
其他就永續BNO
同埋要降低佢嘅使用方便度,好似印尼咁取消佢免簽

直接將香港同啲藍屍推去死
世世代代擁抱大灣區啦屌你
Long live Trump !!!!!
97後冇錢嘅手足就成為condom
做足曬準備表示好撚爽
樓市大插就真係普天同慶
我係香港人 我願意接受懲罰
請將香港當中國一般城市看待
其實呢有陣時去旅行都見到好多大陸人拎住大陸護照
佢哋本身去到嗰個國家都要簽證嘅咁係簽證呢一個範疇上面加啲難道咁咪得囉
以前啊冇日本免簽嘅時候話都要查家宅咁滯㗎啦
跟住又要你戶口唔知擺幾多錢係度
就去返以前咁囉我睇你班港豬可以去邊
京都丶大阪喎丶去北海道喎
屌那星去深圳廣州東莞啦
如果班手足可以過到台灣
台灣護照可以比佢哋咁就好lu

嗱都係果句你唔好影響到人哋嘅生活你要改變自己去融入人哋變做一個台灣仔
我真係想睇會點人一世~物一世
記住有咩事都要一家人承擔啊 拎美國藉嘅仔女都要制裁埋
唔係咩叫攬抄呀
if u can't beat them join them
我要變香港市
左膠d都要講句: word matters.
更何況係美國國務卿
2,4,7 = 核彈
因為呢大陸死要面呢一定唔會宣布取消香港特別行政區㗎啦
咁香港特區護照其實都係中國護照嘅一種
睇齊咪得囉
同時澳門都要同一待遇
等啟德啟睛邨嗰班仆街落嚟拎特區護照咁過癮
結果搞完一大檀嘢之後重啟以前大陸冇分別
港豬發癲未
哭能左
咁我邊句講錯啊?
未落實就打飛機
trump都大把野講完就算啦
而家我就係拉返大家黎現實,叫大家做實事好過
大家興奮指數未落實就過高
你未有攬炒嘅覺悟?
come pls punish me punish us
im ready
無得去旅行 生不如死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞