有冇人覺得今日都算幾成功?

195 回覆
259 Like 195 Dislike
善用不推文, 起底就知樓主又想煽風點火
善用不推文, 起底就知樓主又想煽風點火
其實佢都道咗歉同收回啦,bin c 都冇用
請問得到啲咩
樓主,唔好逃避我問題,「即係你覺得冇問題?好成功?」 Yes or No question , thanks
份卷100分,學生考70分,你攞學生唔識答漏空個幾條題目話個學生廢
希望樓主係假膠,如果係真心既都幾撚ON9
要唔要打開個頭骨拎個腦黎睇下先證明你唔係冇腦?
大家唔同意見,唔好話自己啱硬
開始多5毛
行人路9拉,上唔上到庭都成問題,拉1萬個都冇用,要控方舉證。
又係啲一步登天撚
今日將氣氛營造得幾好
係呀,有人犧牲左
包括我嘅朋友
但係要知道今日真係濫捕濫到仆街
如果按照有人俾人拉就代表失敗嘅邏輯,喺持續唔反抗嘅情況底下,只會不斷助長狗嘅氣焰,我哋每個人都係幫兇
係大家唔同意見,無話邊個一定岩,咁你點解要叫同你意見相反既人係5毛?
認真想聽你有咩辦法?
爭紥.........拼音狗 拉
你識的人畀狗咬。佢就係前途家人經濟上可能出事,血迹斑斑的人生改變。

你唔識的人畀狗咬,佢地就只係一個數字,用黎證明你所講的"大家"仲好熱血。

你唔識答呢d前途盡毀的人衰左係咪成功,即係你逃避緊現實唔想承認就係今日根本係大失敗。我建議你以後都唔好出黎講埋呢d 低能言論,快d去收皮唔好再9up,做實事靜雞雞返工捐錢畀星火幫你口中成功日子畀狗咬的手足。
死啦,你中文表達我load幾次先明,仲唔知有冇錯。

第一,我冇話佢地只係個數字,更加冇講話用被捕數字黎反映熱血,你讀返中學,學下理解先。

第二,被人拉咗手足,你同佢地講因為你地衰咗被狗咬,所以我地都退出,承認大家都失敗啦,你呢啲先叫對唔住手足。

就係因為你呢啲放負撚,搞到連登咁,收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞