有冇人覺得今日都算幾成功?

195 回覆
259 Like 195 Dislike
其實今日立法會最後點?
寶寶channel 夠巴閉未?
入集中營唔係行動失敗,係中共無人性
,原來抗爭要一日得到成效,不過算,我初初都咁諗
雖然唔係絕對成功,但肯定唔係失敗,喺港島北走到街頭絕對感受到嗰種警察國家嘅氣氛,啲港豬唔多唔少會感受到
頂住 香港人
等陣就會有
五毛A:300幾個俾狗咬成你老母功
五毛B:又打飛機
五毛C:根本係狗鬆手
五毛D:外國點會幫你
冇,樓主而家先睇新聞
真 中共驚到賴尿

都係拉咗三百幾人咋 雖然遊行集會都冇咁多
好多放負撚入黎,大家頂住
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1528648-20200527.htm
立法會再度暫停會議

立法會大會下午再度暫停會議,以處理是否批准議員郭榮鏗提出,休會辯論關於外籍法官會否禁止審理涉及國安的案件。

之前立法會休會近一小時後復會,立法會主席梁君彥表示,雖然「港區國安法」備受公眾關注,但認為公民黨議員陳淑莊動議休會辯論的議案,措辭不中性,加上國安法由國家層面立法,特區政府於稍後階段才獲徵詢,認為議題並不迫切,所以不批准休會辯論。

其後公民黨的法律界議員郭榮鏗隨即再次動議休會待續,討論外籍法官是否不能審議涉及國家安全案件;梁君彥宣布暫停會議處理。

同今日所有嘅犧牲完全無關係
A,B齊曬
啊Q到仆街 反省/檢討係中性字 唔好咁抗拒啦
一味識駁乜都唔做最有用論
你個腦得上街同乜都唔做?
慢慢繼續自high 好成功啦
唔好喺到玩膠拉。 拉
唔覺

唔好成日話證明大家團火冇熄過呢d中二浪漫嘢啦....洗唔洗用幾百個手足去換呢份安慰感當成功咗呀

阿Q精神真係好撚火
個COMMENT我係未睇個陣覆
假膠 拉
用手足比人拉話正能量
呢啲咪人血饅頭囉
5比0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞