如果另一半突然同你講分手 你會點做?

241 回覆
140 Like 17 Dislike
睇對方有無同第三者發展同心唔心軟
我老婆就係咁,比我發現到唔妥,有日佢要同第三者約會我叫佢留低,個一刻佢個心仲有我係度,就打電話比第三者斬左攬,仲對住我喊得好勁
如果個日佢出左去,可能結果已經完全唔同
不過個陣我知自己又係抵死,可能太年輕
千祈唔好乞討
想復合嘅
走 之後等可能一兩個月
再睇吓點
重新build up一段關係係好辛苦。。加油
但係個感覺始終唔同,我都係唔知點做..
話你聽 咁突然仲要咁決絕
一定係身邊多左個人 佢地未必已經有路
只係呢個人令佢意識到佢要離開
呢啲case 我可以話你聽 99%返唔到轉頭
除非佢係思考同自省能力好高嘅人 萬中無一

但如果佢地已1有路 就係仆街黎
佢唔飛你你都應該要飛佢
反省返成段關係既問題先,樓上講得好岩
個陣佢個種冰冷態度我都非常難挨,個心好人以死左咁
樓主 我岩岩經歷完差唔多既野 只想勸你放手

過來人咁講啦 你繼續咁留戀糾纏落去受傷既都係自己

唔好重轁我既覆轍啦 到時候你更難放低更難起返身 最少我經歷完過咗半年到呢刻都放唔低佢
接受到咩?
企撚咗係到

都去到最後
點解真話都唔可以講點解少少尊嚴都唔俾我
樓主有冇update
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞