[5.27]明天將與理大一役相當,成轉捩點

297 回覆
615 Like 91 Dislike
要justify到自己就得
從來無路線之爭
自己嘅屋企自己認為用咩手段去守護都可以

要知道,有手足係用前途同生命去燃點其他人團火only
我覺得香港贏嘅機會好大wor,只不過唔可能靠自己雙手贏
當人數多過狗數量嘅3,4倍先好開波

佢唔理畫面既大可以飛行服務隊高空射tg
地面六面一齊蓄狗加防暴狗2千狗力一齊進攻
係想造到你地火魔反抗畫面先搞咁多日姐
pushhhhhh
d人唔出根本同勝利失敗無關
中年人唔似後生咁,咁介意短期成敗
預左長期作戰
唔出係休息或觀望或有事而已
你進咩攻,you are unarmed
二三百likes
後生仔 自己睇路啦
頭係你地自己咖

智慧為上
同意,香港單靠自己無可能贏到。事實上係必須靠外國出手,香港自己再可以做嘅野有限。而家只可以等外國同中國角力,香港先會贏

最多等民陣吹多最一兩次大雞,點多一兩次人數,向外國表達不滿
push
愈早做就好但係會唔會搞到連非建制派、手足都出唔到
同埋聽六點係viutv播嘅now news 講聽日會有全數三千防暴佈防並且用以快打慢,一有人聚集就驅散,亦都有黑警係主要幹道佈防。

https://today.line.me/tw/article/%E5%87%BA%E5%8B%953000%E5%90%8D%E9%98%B2%E6%9A%B4%E8%AD%A6%E6%9E%B6%E6%B0%B4%E9%A6%AC%E9%99%A3%E5%9A%B4%E9%98%B227%E6%97%A5%E9%81%8A%E8%A1%8C%E3%80%80%E6%B8%AF%E5%8D%80%E4%BA%BA%E5%A4%A7%E4%BB%A3%E8%A1%A8%E5%BB%BA%E8%AD%B0%E8%A8%AD%E7%AB%8B%E3%80%8C%E5%9C%8B%E5%AE%B6%E5%AE%89%E5%85%A8%E6%B3%95%E5%BA%AD%E3%80%8D-V9JnD1
https://news.now.com/home/local/player?newsId=392269&refer=Share
國歌法恢復二讀前夕 立法會及政總一帶加強布防
休息、觀望
佢哋一直觀望緊嘅,等緊嘅,其實都係有其他人去做出嚟俾佢睇
先行者往往係最慘烈嘅,因為佢哋需要用自己嘅血去灌溉條路出黎俾人「長期作戰」
你吹啲嘢做到的話一早贏咗啦
Push
又話 攬炒?
由佢過la
我地做英國公民仲好

大家留命睇中共升天
手足做前途為班冷氣軍師打啲冇用的仗就真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞