有無人覺得FYY真係好嘔心

333 回覆
1955 Like 429 Dislike
根本講唔講咸濕野,都會畀人話虛偽
根本唔關事

仲有,人地分手,又話人cheap 雞,做藝人唔畀正常分手?
傻的嗎?

大把連登仔都cheap雞過藝人
你就真係虛偽喇濕9
正解
身型行出嚟都贏曬
仲要笑起上嚟好甜

fyy隻無腦mk點可以比
諗起參選問佢點解揀營養學
又喺度攞佢細佬過橋
話細佬身體唔好
所以立志要讀呢科希望幫到細佬
懶係偉大嘔心
你都好cheap啊傻鳩
頭一兩次聽好過癮
之後每次訪問,節目都講就好cheap
而家就每次都提自己單身,煩到
https://youtu.be/rg9WsXVWNvw
咁都冇腦?串到MC都比唔到反應

睇下你會唔會答喺急才先
條女真係煩過狗
你知道佢既歷史後
就明白,佢係正宗香港公主
唔係公主病,而係伸隻手出黎有人埋單
話今日好悶就會有10個男仔渣車係樓下等
放工會有仔渣車搶頭淡湯等

我相信好多人都唔知佢乜來頭
就算80後都未必人人知
但知道既會覺得佢係好撚傳奇
根本係公主既教母

如果話佢係港女
不如話佢係皇帝女
但女仔始終係會老既
如果係全盛時期,真係玩撚哂
以家都唔弱

再者港女想佢去個級數都仲有距離
因為佢想食飯就會有10個 8個男仔爭比錢
直頭唔洗同你"港"
人地埋單係常識,當然佢有錢自己比,自己屋企都唔係弱

拎港女同佢比,根本就係ON9
港女臭西扮哂野要R返黎既野,係佢身上係無限咁有人比,唔洗R的

真係想講句,
某D巴絲們,你地太年輕了

唔知佢野既人,會當佢死八婆行出黎攪攪陣
知佢野既人,就會明白自己連追佢既條件都未有
就算係連登仔條件既,係佢眼中都只屬一般

如果自己唔識既就上去GOOGLE
就如見到巴菲特
話呢個呀叔有乜巴閉呀,咁多人圍住佢既
一樣
做自己只係加分 但唔係主要 佢拎咸野嚟做賣點就好嘔心
答到9唔搭8 mc咪俾唔到反應囉
連陸永都話 請問 關連性 喺邊

無腦mk真係無腦
同意最後一句
fyy都有人反 成班傻L咗
有樣 貼地 唔作狀 唔高竇 有學歷 做綜藝夠放 仲想點
成個男人咁
劉穎船同fyy完全兩個級數 一個mk港女 一個高貴abc feel
淨係身型已經無得比 劉有波有蘿又夠高大 fyy就係正宗無前無後骨架平平嗰隻港女
仲好意思笑劉大隻 人唔笑狗都吠
藝人做得雞都係無品
尤其隻肛交敏 姣斯凳督 樣又無品又無 勾引人條仔仲要寸人個老婆
成班學是學非集體唔抵得人完美body話佢大隻 難得係劉夠大方 比佢地笑下都可以輕鬆應對
同埋比較兩個人平時最熟既朋友都可以知道佢地為人

fyy就痴埋去啲姣女人度 例如肛交 近墨者黑ar
Tiffany最fd就同單文柔呢type賢妻良母好女人
泊埋黎比已經高下立見
呢啲係咪叫巴渣?
三句唔埋兩句走去講有味野
係咪咁就代表好撚貼地?

好撚心啲連登仔反思下
呢條女有有機心定真係咁中意講啦
呢啲女真係中學毒撚夢寐以求嘅女神
Tiffany同肛交都fd
未到最fd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞