有無人覺得FYY真係好嘔心

333 回覆
1955 Like 429 Dislike
係 打發下時間
唔好FF咁多PR公司
香港真係有好多人好撚無聊
不嬲唔明點解連登仔咁鍾意佢,聽到佢把聲就想熄電機,個樣有忟忟猙猙咁想星巴佢
一腳踏兩船仲要扮專一嗰下難頂
鄭衍峰喎。。。唔講以為佢Gay㗎嘛
其實真係幾靚
佢係屬於一出聲就陽萎個種八婆女人自以為真性情實際上係無禮貌
下 又靚又叻女喎 係嘈少少姐
況且屋企佢又唔係無錢 唔一定係釣金龜嘅

不過我覺得呢個類型黎講mayanne就做得好啲

利申:無睇後生仔
agger
即係講嘢果時個嘴上唇不停向上翹
呢d小動作真係好樣衰
好似有d人一講嘢
隻手指就會不停手指指咁向住人
好冇禮貌
個人最反感成日講咸野
講一兩次就話啫
太多就造作乞人憎啦

佢講咸野個形象玩咗幾耐
其實無乜好講 我同你個價值觀太有分歧
只可以話你應該係小數 多數人都會公開批評其他人(出面d post又好 當年例如啊嬌 Edison 許志安偷食都好 當時熱門話題黎)
而咁啱只係你遇見我呢個post姐

出面有唔少人都有講其他人點點點
希望你改變得一個得一個
做娛樂圈少不免要應酬
其他都無咩感覺

但最後一句真係無得唔同意
群埋肛交敏呢啲古惑女人,等收皮
佢個雞咀點解變成咁,講野個時...
本來覺得佢ok
就算佢講鹹野出位,但我覺得佢有底線
但自從爆左佢上賭王果仔架船

不過算啦
女人想搵個好碼頭,其實好正常
街哥果條女起碼都識低調
唔搶風頭唔搏出位
點會好似fyy條煩西咁日日 b li bala 特登講咸嘢黎搏出位上C1
想學人哋咁釣到金龜好心把口就收下
人哋富豪簡隻月租雞都唔會揀個把口唔撚停日日講咸野博出位啦
連登仔雙標例子
FYY 講咸濕野好正呀!

其他野我唔知我睇唔到:
https://ent.fanpiece.com/m/LaughmyAO/c1244699.html
對於佔中爆粗事件,馮盈盈回應:是少不更事的時期!

平時一提tvb ->正垃圾藍絲台
FYY 做tvb節目->唔出聲照睇
你段嘢萬能key嚟㗎喎
咁都熱門
冇人想知啊躝啦
終於有人屌

利申:覺得佢好正但同時地想佢仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞