剛剛分手既你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(101)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
如果係 佢只係中意你外在條件
一個咁ga 女仔 你覺得真係可以一直行落去咩 ?
你地總有一日會老 咁到時點 ?
我有去睇咗好多workout plan呀
一個星期分四日做咁都係做唔同位
琴日做腳做到行出黎個陣差啲成個人坐低係條街
咁我又相信呢一年佢絕對唔係鐘意我矮先一齊既
平時相處 傾計 都真係好夾好有默契 我地成日話就算對方唔講都會知佢諗咩咁 我都feel到佢由初初唔算太投入到後面慢慢痴我多咗會想見我多啲個轉變

但同時女仔鐘意高大少少 可以比到安全感自己 都真係無可厚非既唔怪佢
番到屋企諗到既野 包括話我想挽留既諗法啦 對呢件事既睇法 都再同佢講咗一次呢一刻真係無咩再做到了
係 女仔外協一D 都唔奇
邊個唔想自己男朋友好似明星咁姐
但一齊得就姐係唔介意或者接受左啦 (最少我係)
咁其實 會唔會唔係lee d 外在條件ga野令你地出左問題 ?
而係其實有其他感情上的問題你冇發現到 ?
都一齊左成年 為左外在條件分開真係唔係好正常 ...
其實又唔可以話係純粹因為外在問題分既 嚴格啲講係因為性呢件事分姐 大家都有共識感情係要有性既元素先行得落去 只係外在因素會係其中一個因素令我地無咩性生活姐

其他問題我思考咗好耐 都真係覺得無呢 平時生活係夾到個個星期去佢到訓一日兩日 平時傾計個啲都好開心唔會有衝突
佢都有好努力嘗試去接受 但可能有啲野都係勉強唔到掛 畢竟當初佢都係諗住當拍散拖
其實某程度都係既 所以係人既天性黎 我都唔會覺得佢有錯呀怪佢之類 我自己就拍親拖都好愛好愛 根本唔會在意身唔身材 但又唔係個個似我呢
其實女仔係感覺主導的動物
性 多數要睇個下的感覺 氣氛 令個女仔有想要的沖動
多於望住你的body有幾正有幾大隻
咁可能呢個就係佢話無咩慾望同覺得性呢樣野麻煩既原因啦 但其實我真係接受到架 最多以後自己打飛機架姐都係 同佢一齊真係好開心好舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞