日本胸部級數

287 回覆
70 Like 267 Dislike
中意F 夠挺 波型好靚
A
日本個cup數減2就係香港cup
利申:女仔朋友講
咩叫香港cup

笑撚死人
Cup Size唔等於胸大細,只係代表上胸圍減下胸圍圍差
姐係一個圓錐體,cup其實只係講緊個圓錐嘅高度,要有埋個底面積(個身越闊,個底盤越大,底面積越大),先可以計到個體積(胸大細)
換言之D只係代表上胸圍減下胸圍圍差17.5cm,並唔代表胸大細
30D, 32D, 34D大家都係D杯,但你睇下個杯位,除左條背帶越大圍越長之外,係根本完全3個唔同嘅大細黎,30D果個睇落好細會俾人話作大邊撚到有D,但34D果個會俾人讚身材都幾豐滿

你張圖又無寫係咩圍嘅ABCDEFGHI,無得話E就一定=巨乳,要睇埋下胸圍係幾多
兩步share文宣大法!㩒兩個制都唔肯㩒你仲係咪香港人
入去個website揀張圖 㩒share去whatsapp 就可以send哂俾親戚朋友同各大群組
都可以share上Facebook同twitter!

全民文宣呀!!! Share27號國歌法二讀同埋國安法嘅文宣出去呀!
https://swallowlife.org/lennon

樓主幫手置頂得唔得
日本wacoal有好多薄杯同埋係正碼,例如salute p up系列,係全薄杯完全無pad
同埋就算你買埋啲雜嘜牌子啲bra有pad,好多時啲pad都係可以拆,係你自己選擇唔拆而已
但人哋班警察唔還手又無用槍又盛

個男主角
E cup先係正常人C cup囉,佢識唔識架
冇錯~ 就算pj 都有正碼!我著日本台灣G cup
喺隔離po咩女人濕材都見到你 多謝絲打不厭其煩教大家正確知識 世界好需要多啲你呢啲咁嘅好人
而且 ,串啲講句 GHI個墊厚嘅真係極少

唔講遠,香洗都有嘅peach John 厚墊款push up只會出a-c
有a-g cup嘅,同一個款a-b cup個墊又真係厚啲嘅,驚你唔夠肉填滿個杯,如果夠肉咪拆墊囉?!
去到d-e cup,一般個墊都好薄,主要作用係比大家大細胸嘅情況墊一墊。
因為好多女仔都係有啲大細邊,買胸圍要就大嗰邊,所以細少少嗰邊就輕輕墊一墊。

唔好自己chur住啲push up款黎買就話日本冇正碼同薄杯款喇,你唔買唔代表人哋冇。
女人濕材條友懷疑係咪弱智嘅,講極都唔明咁簡單嘅數學邏輯,自己睇唔明就叫人唔好講bra size,咁又係你開post講size先嘅

我講多次主要係想俾啲女人知道
我唔想連女人自己都唔了解自己應該要知嘅野
有好多女人都以為E=好撚大波,望自己以為自己咁細,一定係ABC喇,好啦,AB都塞唔入,咁就亂著75C啦
之後去到日本,人地啲sales比較細心,仔細幫你度清楚時,發現原來你一直著錯bra,其實係65E先岩,俾返岩size你著
但你又唔了解,唔明點解係要著E,就周圍同人講日本bra偏細架,我著開C去到要買E先岩傻婆,你著闊左個底圍呀,係香港俾sales呃左啦,佢地為左散貨咩都做得出,你仲傻更更
所以點解係bra post一直都鼓勵大家要自己量size
男人唔識睇咪算數,佢地無女朋友,平時都係睇開假胸打飛機,之後再上連登踩下女人咁
但如果連女人自己都唔知就係可悲,做左大半世女人,連個bra啲咁基本嘅野都著唔岩,仲係到聽埋曬啲唔識嘅男人係到亂講,咩C就點點點,E就點點點,之後自卑成世
我俾十秒時間你
同我搣曬啲貼紙落黎
呢個世界需要更多好似絲打咁的好人
香港啲sales明知冇你size為散貨都會水你買所謂姊妹size俾人呃足成個中學年代
如果唔係後來自己上網學識量size真係一世著錯bra
Sales: 香港嘅size統一75B 比75B實冇死yeah
我係VS度比個staff度過我係70A 而我就真係傻下傻下咁著左成年70A壓到個胸好似冇左咁
之後度返啱先知自己係65D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞