日本胸部級數

287 回覆
70 Like 267 Dislike
B至E夠啦
老婆咁都有d
知足常樂
你都戇撚鳩嘅

邊句睇到我逼你?

只係講出東亞基因的確垃圾

你自己又戀童/搞基傾向就咪撚出聲啦

鍾意大波一定係佔多數 因為係天性

賤種亞洲基因又矮又瘦 身體條件的確冇咁吸引
收皮啦
美醜呢啲好主觀
唔係大波大蘿先可以叫靚
同大眾唔同喜好亦唔等於戀童/搞基傾向
唔好將歐美主流審美觀套落全世界唔該
Same...
收皮啦唔識就唔好話審美好主觀啦

審美學來講根本有一定標準 如果唔係都唔會出現黃金比例

同埋最基本知唔知乜嘢叫天性啊?

身材好一定係吸引多啲喎 你咪問吓你身邊啲朋友囉弱智變態佬
專業
你講嘅「審美觀」只不過係大眾主流嘅審美觀 但多人講嘅唔代表就係啱
啲所謂學者就懶係煞有介事咁將咩黃金比例當金科玉律洗鳩人腦 同佢哋諗法唔同就係異類就要被打壓 根本個個鍾意嘅嘢都可以好唔同 點會有標準
你嘅天性同大多數人相同就係啱 我嘅天性同大多數人相反就係錯?諗嘢唔好咁狹隘啦你
與其不斷強調我講嘅審美觀係大眾主流

不如承認你自己係少數另類啦

咁的確世界上咩人都有 審美觀係比一啲主流嘅正常人囉

你天生潛在基因鍾意男人我控制唔到 但當一個種族係連自己嘅異性都吸引唔到 唔係垃圾係咩?
A咁都要打格
不如男人都打格算啦
冇錯
男人都應該打格
係男人就應該支持平權
中間嗰行
你頭兩句有衝突咩
你係大眾我咪小眾囉
我個重點係 並唔係大眾就係啱 小眾就係錯 非主流亦唔代表係唔正常 我更加十分肯定自己唔係鍾意男人
而且大眾之所以多數鍾意大波大蘿 好大程度係因為「審美觀」嘅話權長久以嚟俾歐美主流文化壟斷咗 根本美感呢家嘢就應該係好random 鹹魚青菜各有所愛 就好似你鍾意黃色 我鍾意紫色咁 唔會有分對錯㗎 但而家呢個世界嘅審美觀分佈就係嚴重扭曲咗
你鍾意咩我管唔著 但唔好覺得你嗰套先係啱 唔好再俾人洗腦啦
問題係我幾時有話啱定唔啱?你自己自卑心作祟就收皮啦

你話歐美審美觀係有影響 但人哋性徵的確明顯 輪廓的確明顯 容易顯得個人靚啲
你不停屈鳩人係戀童/弱智/變態仲唔係污名化緊同你唔同嘅人?難度你覺得呢啲標籤係好嘢?

你係咁踩東亞人種但自己都係一份子 到底邊個先係自卑嗰個?

我生得唔夠鬼佬高 皮膚唔夠鬼佬白 輪廓唔夠鬼佬深 碌Jer唔夠鬼佬長 但我好撚proud of自己個身體 你咬我食?
你污名化我污名化你 鍾意貧乳不嬲都被認為係有傾向於戀童及搞基㗎啦

難道你又覺得好正常?

性小眾咪認囉 基佬之所以乞人憎都係因為呢種心態 一方面又覺得自己唔係主流 另一方面又要人接受佢

戇撚柒鳩

你改變唔到個世界㗎喎 天性嚟㗎嘛

你話我自卑,不如話你唔敢接受現實,人係有優劣之分㗎啦,我好坦然接受喎,所以盡量後天改變,搵白人配種

Proud of?你proud of咩?不如話你自卑化為自大

接受現實啦
你咁講法 香港人勢孤力弱 都唔夠支那打㗎啦 不如接受現實 乖乖俾支那殖民統治啦好冇?
關咩事你條變態佬唔好乘機偷換概念spin去政治野啦

仲有我個結論係積極 你個結論係消極
你嗰種積極就係去搵白人配種 溝淡自己個人種
如果個個都好似你咁諗 若干年後呢個世界咪得返白人
點解唔係去發掘自己人種嘅優勢然後壯大自己好等你嘅後代可以同白人抗衡
H最正
仲有 唔好覺得全世界得一種偏好 主流大眾唔鍾意平胸唔代表鍾意越大越好
事實上大多數東亞男人都係prefer返標準東亞女人身型 我身邊都好少見有人真係鍾意鬼妹
發掘自己

不如你講吓點樣發掘?解鎖自己一啲身體部位?咁高深嘅嘢我真係唔撚識

身高體格可以變
但樣貌變唔到 始終係要溝啲白人嘅人 而且最方便直接
冇話過越大越好你又屈鳩我

問題平均東亞女人真係連標準都稱唔上

鬼妹平均C cup大大隻奶cup手

又高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞