ViuTV奇幻愛情穿越劇《二月廿九》後續討論 (78)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
柯煒林:
叔叔姨姨(嬲曬)
突然又感性MODE
柯煒林真係太SWEET了
你係痴線的點都畀你氹返開心啦
一齊行okay?
dsebb表示以前好少聽廣東歌係呢一兩年先聽多咗
多謝煒林聽dsebb既訴求merci beaucoupppp
快啲聽多啲,跟返個進度唔該
後半段又係快樂Will
完live再好好的發洩啦
謝謝你
位能黨(五人眾)Happy 2 months!?一
其實今日寫咗好多嘢就唔重覆
謝謝你 喜歡你 一齊行
Thank you Will
我又要打感性文

柯煒林係呢個時候都同我哋癲咗咁耐
多謝呢2個字都已經唔再足夠表達我對煒林嘅感激
係呢個難捱的時代有柯煒林嘅陪伴,很快樂,呢個衰佬真係痴線㗎,希望佢有搵返偶包嘅一日
唔經唔覺就癲咗兩個月,又頹又灰嘅日子,總會有LIVE睇下同圍下爐。就算係最差最壞嘅日子,都仲有一班人陪住大家,就算再難捱都有一堆人一齊行緊。
所以請大家平安,記住上嚟報平安,229黨,缺一不可,我哋仲要一齊睇刀演拍嘅野同一齊吹奏昕昕及最正又好戲的煒林

真的很喜歡這個家,請好好保護她。
真的很喜歡煒林,願你也快快樂樂
只求拉返近個gap
你哋班一歲兩歲
柒巴真的好喜歡229黨

有點係末日前的擁抱 又笑又哭 面前是新而未知的開始 但願我們始終如一
繼續支持煒林同所有人
煒林 無論你有無偶包 我地都愛你
希望有一日可以真正係
Will(Have many jobs+interview+rich)
記得準時醒 唔好比meko話
好奈冇出現嘅我都要講句多謝煒林 你真係好好 希望我地可以互相支持住大家 為你都帶嚟一丁點嘅歡樂 我愛你呀
BIG HUG
229黨、缺一不可!
HOME KONG🇭🇰
跟隊:真的很喜歡這個家,請好好保護她。
多謝柯煒林

真的很喜歡香港,請好好保護她。
你真係好耐冇出現
入咗黨就唔準消失呀
多謝煒林
然後大家要記得明天又係新的一天 要開心過 !
飲多啲水 我愛大家 未曾試過連登圍爐搵到愛嘅感覺
229黨位能黨全部都缺一不可!大家加油
我都係呀 多謝你呀Serrini巴 超級有愛
我們一起喝水 走下去
痴線好有愛 冇諗過有人會記得我 前排好忙一路都係mon po咋
真的很喜歡香港 喜歡煒林 喜歡位能黨 請好好保護他們
忙完好返嚟啦

02:33:13
情難自禁 我亦其實屬於 極度容易受傷的女人

尋晚睇完第九集刀賞, 今朝個心有啲up住
因為知道第十集冇好下場
結尾歌自動播放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞