美國對付港版國安法有難處 彭博:傷害中國又不能打到香港

251 回覆
83 Like 50 Dislike
岩岩搵左當年當年越戰西貢陷落後南越遺民走難去美國既資料
當年美國前前後後收左過百萬南越人
當年美國政府都係希望分散越南人
因為係想佢地融入美國而非佢地聚集一齊
所以唔好諗海外用錢同靠游說建立到新香港
除非可以買斷主權
打埋香港啦 唔洗留力
大大力打啦屌你
生cancer化療仲要諗病人會唔會甩頭髮呀
丟掉幻想, 大把和理非驚死 + 黑警戒嚴, 講大遊行果D只係一廂情願

請廣傳[巴士人鏈]
限聚令豁免排隊, 黑警分唔到你係咪真排隊搭巴士
主力部隊集中去頭站, 只要頭站架架車滿載, 中途站上唔到車就可以排隊組人鏈
排到累去黃店抖吓, 差完電再排過
畫面夠靚, 岩哂和理非, 有機會上到國際頭版

時間無多, 認同請推post及分享給身邊黃絲朋友

聽日, 港島, 巴士站
熟港島巴士線既人快D俾個number同總站位置
https://lihkg.com/thread/2030973/page/1?post=1
真係唔使怕傷到香港人

香港人如果咩都唔做,最終都係比支那整死
所以,美國點害香港都唔會差過呢樣
一齊打啦
首先制裁所有支共港共官員 法官 狗隊 人大 政協 親中商人,再制裁所有配合政府既私人公司/政府機構,再限制香港貿易金融投資,之後再取消關係法獨立稅區

用半年時間順序落實去逼支共
一齊傷害就唔洗諗、欖炒不是口號
向我開槍!
我強烈呼籲524唔好出黎遊行
https://lih.kg/2031186
陶19仲講到一定取消特殊地位
我就無咁樂觀
一切都係$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
大陸傷得重就得啦
香港利益先係春袋 唔大大力打落去根本嘥氣
大大力打落嚟先可以浴火重生
唔好諗香港

諗下點打痛中國
而事實上美國又真係幾高姿態去撐香港
please just hit me, hit me hard
仲留力
今日短視唔出手
他朝支共再坐大
美國一定俾佢踢落黎
我地要不要投個票,批唔批准美國連香港都打沉?
你係咁諗姐,美國嘅選民係咁咪就係問題
開槍吧,子彈穿過我身體你不必擔心
黎啦 打我地啦
係站喺美國角度睇囉...
Matter of time
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞