[警告] 大量生面口會員叫大家唔好反抗

374 回覆
1590 Like 41 Dislike
Push
人貴自知
自己都唔掙扎,邊個救你。流落荒島都要自己求生,起烽火俾signal人救啦
我推呢個
而家外國係粗暴干預別國內政
如果香港人唔以大遊行展示民意
俾道德高地外國,同合理化介入
就好難搞落去
Twitter鬼睇到
新聞都唔會報
邊個唔知命緊要

今個唔反聽日又唔.....

到有一日你反都冇得反

革命一定有危險

有危險就企係度

今時今日日都咁危險

係咪日日都唔反抗
點解D五毛多數都係5位數會員號碼
If you fight long enough you will win
殘暴政權一定short lived
要鬥長命親眼睇佢冧檔
清算所有走狗鷹犬

同時去沙領灑酒祭英魂
喺中環海濱立英雄碑
721 or 831 做紀念日
港旗永插獅子山上
守護港人核心價值

阿門
邊個話
借個位,連登五毛風向黑色警告:
正視聽,國安法唔係攬炒,美國做野先係

大家唔好比五毛帶風向去支持國安法,否則會比對家spin成香港人支持國安法。只有香港人強烈反對下通過,美國才有做野的理由。大家小心。

借個位
連登一向錯曬風向,英國點日落都好,香港問題上都係重要持分者,必須engage。
我地唔係要拉攏政府班奶共狗(例如Dominic Rabb),而係要拉攏英國民意啊。英國係民主國家,民意最重要。英國民意決定stand with Hong Kong/Boycott China,BJ以至成個政府都無得唔跟。宜家武肺英國死左就三萬幾人,正是推動報仇民意好機會

另外要借助美國向英國施壓,因為美國有動機(報武肺之仇)同拳頭,加英國有理由(聯合聲明),兩個加埋先容易嚮香港問題做野
唔好理佢
雖然我睇唔出佢係咩人
但似係冇乜腦嘅中學生
唔似五毛,定係五毛有洗comment 功能?即係講一埋唔知咩影響討論
佢啲comment 全部冇內容
冇野可以討論
唔知做乜

至於聽日係咪可以一戰,我都睇唔透
因為啲狗一早部署好曬
應該set埋要咬幾多人做數
有埋足夠時間安排偽勇武屈我地恐怖主義
咁以上其實就不嬲都有啦
但係恐怖主義今次似乎會屈勁啲
唔知今次會點搞

再加埋用限聚令連挑釁都唔洗
班狗路過就會係啦啦發癲
延長限聚似乎就係表示放權任咬
因為之前係要挑釁到傻鳩或者有order先會咬
而家放權任咬
當然都係恐嚇同交數為主要
但同時消耗我地資源去搞
一係晒錢一係晒人力物力

但隔左咁耐有可能需要向支持國際線要出一出人數
但又咁諗
Wfc人數
一年前人數咪出過一次
難道死曬咩?人地有冇咁care人數

反而要喺支那實牙實齒屈恐怖主義
之後嗰次就要人數
因為唔可以畀佢屈之前係和平、後來只有恐怖分子
但聽日又唔似係咁嘅一日
借個位,連登五毛風向黑色警告:
正視聽,國安法唔係攬炒,美國做野先係

大家唔好比五毛帶風向去支持國安法,否則會比對家spin成香港人支持國安法。只有香港人強烈反對下通過,美國才有做野的理由。大家小心。

借個位
連登一向錯曬風向,英國點日落都好,香港問題上都係重要持分者,必須engage。
我地唔係要拉攏政府班奶共狗(例如Dominic Rabb),而係要拉攏英國民意啊。英國係民主國家,民意最重要。英國民意決定stand with Hong Kong/Boycott China,BJ以至成個政府都無得唔跟。宜家武肺英國死左就三萬幾人,正是推動報仇民意好機會

另外要借助美國向英國施壓,因為美國有動機(報武肺之仇)同拳頭,加英國有理由(聯合聲明),兩個加埋先容易嚮香港問題做野
唔通理你
push
咁你死左先
国安法只會係我哋炒唔係攬炒
依家連登個五毛人數差唔多一半一半
雜種就算亡國都要維穩行先
仲有好多膠人
梗係要抗爭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞