[警告] 大量生面口會員叫大家唔好反抗

374 回覆
1590 Like 41 Dislike
提防放負撚
冇錯
Twitter 係要做
但只話到畀外國知中共好衰好衰
Twitter 同文宣唔夠證明香港大部分人反對
佢地主要都係話冇意義等等

但事實上上年以黎既一切運動包括建立黃色經濟圈,全部都有意義。
武肺後國際反共風氣既推動就係最好証明。
push
佢唔反係佢既事 你問下自己會唔會比人強姦連撐2腳都唔撐咁就得喇
究竟有幾多鬼ac
無叫你唔反抗 叫你安全革命 twiiter 戰線做得幾好, 又安全又成效大
勇武可以退場
[勸世] 中共:香港人那種和勇不分的極端思想,時間一長會很麻煩
https://lih.kg/1777746
講到tweet兩tweet就有美軍過嚟咁
我覺得呢排吹風反恐加國安,炸彈爆炸都唔出奇,但和理非多數未有心理準備被捕或死

要遊行就等民陣,聽日出嚟同人講係和理非遊行即係呃人
班屈毛黨 大家都係咁安全係到駁點會有事
安全革命
大家有冇覺得有一班人好鍾意無限loop以下嘅論點呢?

遊行無用,靜坐無用, 連儂牆無用,佔路無用,衝擊無用,勇武無用。

遊行人數減少,勇武令支持者退卻,靜坐好無聊,連儂牆好膠,食飯聽到好多反對聲音,民意開始逆轉。

好攰,好悶,好煩,好想死。

遊行唔夠激進,激進會入獄抵死,嗌口號係今天我,請願信係打飛機,絕食係自殘,出聲名係嘴炮,街站係柒,演講係無人理,街頭衝突係犯法,射laser係襲擊,圍毆冒警係襲擊,掉嘢係襲擊,撬磚係襲擊。

烈士有安家費,立法會死士全部都有絕症,得閒衝擊嘅都係無業人士,班細路仔一定係畀人利用,基督徒唔應該插手政治,一定係成班失敗人士先會想攬抄。

香港冇救,做任何嘢都係on9,大多數香港人唔buy你個套,你喺少數,你想做嘅已經做過而且冇用,唔好再發夢。

暫緩已經讓咗步,壽終正寢已經讓咗步,警隊已經開始內鬨,親中派政客已經開始內鬨,習派江派已經開始內鬨。
你未收工咩?
安全革命
要比外國睇倒民心同埋中國幾黑人憎 外國因為肺炎好撚憎中國 真係隨時開波
Push
班五毛呢招係想潛移默化!

吹淡所有野

洗腦形式一種
打成世飛機留屋企反抗條五毛
我覺得點都要出黎發聲
但睇到啲黑警運哂tg 又盛 唯有希望各路手足要睇情況.
對家武力太過overwhelming 就真係要走 過得國安法個反恐劇本一定係高潮位.
岩呀
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞