★J慧中時間又到了!(137)

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
老貓係支鬼
老貓平時扮中立 (ONLY love av)

一到大是大非就現型
@老貓

解封真相的火把 游蕙禎:亂世更需要《蘋果》
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20200525&s=6996647&a=60963696
原來銀行唔可以直接櫃檯將支票存去offshore 戶口,都係要自己網上搞國際轉賬
金庸
開咗咩銀行
睇下老貓點狡辯
條友係港奸
大貓 新加坡
今日個市托幾多? 好快學支那咁禁止沽貨
學李福兆停市4日 立咗國安法後開返市 沽空者拉去打靶 資產充公 做回血劍
支票係T+1, 你TT係即時要扣數, 咁又好似唔得
托啦托啦
托得股無錢托人仔
就算現金都唔得,已問,唔同國家銀行嘅電腦入唔到去,網上係因為active咗授權先link up到,最終係要入本地銀行,用編碼器打開國際轉賬自己轉過去

同一間銀行唔同國家係冇相關,完全處理唔到對方戶口,亦睇唔到嘅
冥幣穿7.2好快嘅事,跟手7.4,之後係8,再後面一瀉千里,冥幣委內瑞拉化,電子貨幣自己打飛機
因為要戶口對戶口, 除非用西聯果D, 但個對換價超西
據報IB換美金平,問蓋清係咪?
老貓一定係話no need,有大公文匯支鬼01 free,why paid?
連登仔講citi都超平, 大貓之前都有折扣, 家下好似無左
香港戶口轉美金過去有冇手續費
我有Citibank,之前美金多數經佢換,係咪真係平我自己都冇睇清楚

總之喺Citibank 換咗自己寫票比自己入大貓,大貓去新加坡offshore,又或者係Citibank匯款去FT 證券行,冇手續費嘅,之前入25000鎂仲有25蚊補貼白呃嘅,後嚟減到10000鎂有補貼25蚊美金,最近取消咗冇補貼匯款手續費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞