Surfshark:VPN 香港用戶激增

242 回覆
465 Like 7 Dislike
即係仲安唔安全?
[文長慎入]中共已經「哂冷」,香港人選擇下注還是下跪?
https://lih.kg/2029861
protonvpn 我一路都唔建議用收費版
出海真係好慢
上年black friday開始用
下。。。。。
老人家唔識
咁可唔可以退定?

改用surfshark?
岩岩買完 連日本都幾快
如果過咗30日就無得退
不過唔緊要啦
欲速則不達吖嘛
未,用左兩星期左右
但我做野上網都慢到仆街。。。。
你試吓連去日本 #7 會順好多
有無人連完之後玩唔到lol
唔好意思咩叫2FA 電腦白癡🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️
邊個post講唔安全
想問下block 唔 block 到 youtube 廣告?
丟掉幻想, 大把和理非驚死 + 黑警戒嚴, 講大遊行果D只係一廂情願

請廣傳[巴士人鏈]
限聚令豁免排隊, 黑警分唔到你係咪真排隊搭巴士
主力部隊集中去頭站, 只要頭站架架車滿載, 中途站上唔到車就可以排隊組人鏈
排到累去黃店抖吓, 差完電再排過
畫面夠靚, 岩哂和理非, 有機會上到國際頭版

時間無多, 認同請代開post及分享給身邊黃絲朋友
做香港人生意慘過食屎
有冇人個whitelister 完全用唔到 俾steam同origin bypass 直接連唔到去server 有時steam會入到但係會load極慢 down唔到野 同埋仲係顯示緊我vpn個地方既貨幣 問左customer service 搞左半個鐘 佢都唔識咁
打機直接轉返 HK server 好過
個 whitelister 伏咗好耐
我當無呢個功能
Surfshark says that it relies on "trusted third-party data centers." A representative told me the company is migrating to RAM-only servers, which would prevent the recovery of information were the server forcibly removed. As of April 2020, Surfshark reports that 70 percent of its servers have been moved to RAM-only, and the company predicts it will conclude the migration by June of that year.

https://www.pcmag.com/reviews/surfshark-vpn
想問surfshark連日本server咩速度
用緊另一間dl speed 80~110mbps轉唔轉會好
我用surfshark 用咗冇耐食咗4.1G數據
點解會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞