Surfshark:VPN 香港用戶激增

242 回覆
465 Like 7 Dislike
屌, 我都係... 明明長開wifi, 今個月用剩200MB...
今朝開電話自動連Surfshark
佢話我offline
搞咗一輪connect到vpn
就上唔到網
連過幾個尋晚用到嘅server都係咁
點解決呀?
p.s. 喺屋企用wifi, 屋企desktop好正常用到vpn
長期連wifi,一日surfshark用咗1gb數據
surfshark 冇限device 係咪伏? 明知香港人係蝗蟲
冇一個ser快過5mb咁
實際上過25人用就會 send email 屌柒你

用返我呢個 speedtest app 試
test server 揀返 i3d net (hk)
有冇人明明連住VPN (我多數用TW / JP)
但係都會上唔到網, 要手動RECONNECT一次先得
每日有幾次咁既情況
Same
唔知係咪因為開左Kill Switch
我7日用咗5gb data但我行12gb用,到底有無辦法解決
iphone

我都係咁
有得退錢好退啦
多咗人用真係差咗好多
我都轉咗用第間
所有 data 經 vpn,又要再同你加密埋,點可能唔會增加 data 用量
無得退....用左成年啦

初初無乜人用真係好爽

係連登宣揚之後就變差
有冇巴絲用surfshark轉左日本地區之後開唔到netflix macbook同iphone都係
我睇過好慢,勉強睇到但唔清
岩岩買左,個chrome extension有咩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞