surfshark vpn

143 回覆
2 Like 0 Dislike
轉另一款vpn 就無事
之前用都無事
呢幾日係咁要驗證
same 唔知係咪隻隻vpn都咁呢
補一補充:Iphone 個mobile data usage for app 應該係經佢個vpn direct出去encrypt/decrypt咗嘅data 嘅用量 加 佢自己嘅用量 去咗email cs問

不過好似佢自己都用咗好多,都幾百mb-1gb幾
FUP plan 用家到此一遊
我都係長連wifi但佢食我數據,本身用左一星期左右冇事,但突然有2日食我數據(冇出街),一日2.5GB,另一日1.1GB
問CS點解會咁,但佢地閪到仆街,個個閱讀理解都有問題(好似唔識字咁)+推卸責任,下下次話係我wifi問題
同佢地'send diagnostics' 嘅function都有問題,send左4次都話冇
但從來冇認過錯
*下下都話

同佢地皇恩浩蕩free我一個月subscription做補償
呢家連唔到
有冇人電話連香港ser慢咗好多,台仔就正常。
電話一直都連唔到
今日一直成功連咗vpn,但根本上唔到網

之前間唔中會咁
退錢啦
搵咗support, 解決咗了

protocol setting 用automatic就會出事
改用openvpn/udp就解決咗
次次都唔同 server

double vpn 除外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞