車評黎講果籽嘅Lawrance算唔算最生鬼

185 回覆
28 Like 46 Dislike
編輯+主持先岩
咁你都知
嗰個肥仔law話自己係鬼馬車評,都唔知邊忽鬼馬,馬就見唔到喇,淨係見到好似有隻豬拍緊片咁。
Automomo更加唔使講,悶到就快瞓着
Lawrence先配得上鬼馬車評依個名
一定係睇海莉
冠儀都
好撚老喎大佬
第一次見到個channel名尷尬到

可能佢以為放輕把聲撚吓聲就叫鬼馬
老都可以係正既
佢地fb頭像
睇過幾段片
搵條直路唔講野幾秒再大腳俾油
然後話部車都幾肯去 問觀眾感唔感覺到

我心諗
條肥仔真係唔識架喎
講掃把佬都出曬事
咪臭係
明明悶過乜
唔明有咩好追捧
勁似
Edmond 直頭寫埋喺編輯的話
外國嚟講鍾意睇唔係車評嘅gears and gasoline同mighty car mods
由佢carbuyer 開始睇支stick of truth
我睇 TheStraightPipes 試X3M 果條片同佢一齊玩支樹枝笑到傻左

啲片超長同悶 但係極詳細 仲要拎埋本catalogue出來講
之前講個designer部7仔同埋80 Supra果集都幾好睇
個host完全係嗰啲技術型毒撚車膠
但係真心幾鐘意睇
少有真係喺日本講jdm嘅英文channel
依兩個都好正
見到佢地可以玩road trip 買副偈返嚟自己抬就覺得好羨慕
佢講咗好多野係好多車評都冇講嘅
例如部Supra雖然都係double wishbone 但係對頭fork擺法唔同令到部車更加貼地
講33果集仲要開埋人地尾箱

係高質嘅 如果唔怕悶

個host K.Branford自己ig都係好長篇大論
https://instagram.com/captbradford?igshid=cgzkoxd9ipe9
鍾意&擁有掃把佬+自稱識車但係會講錯嘢

我真係唔知佢想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞