車評黎講果籽嘅Lawrance算唔算最生鬼

185 回覆
28 Like 46 Dislike
automomo 好似睇過一集講部雷諾,屌你講兩粒字就斷左成分鐘出唔撚到聲咁,全程淨係影住自己渣車 屌你要咁專心先渣到車米撚拍片啦 從此冇再睇過
嗰集主題講軨有咩問題?
咪係 佢擺明係做專題探討每次都有主題
樓樓上
垃圾
小蟲條友,話哂都係狄港生門生,又係「車主」出身,真係紅褲仔出身㗎....點解可以咁柒
幾好丫,人做佢唔做,殺出新血路
悶撚到仆街
睇carwow 個mat watson 算啦
呢排powerplay fb 成日出post 希望係佢黎
sick ball ching
仲有doug demuro
Carwow 同Straight pipe都ok
Lawance 如果架車普通無特別嘢會悶
講Chr仲串到爆
有戲劇成份就好撚好笑
例如的士佬同nv200
叫gin扮老母
我就一定睇 top gear HK xrx 汽車籽 John Chan
John Chan 以前兩集講86係好正,其實一集係訪問土屋一集問eric講改車
睇到無嘢睇就拍車男同肥仔law
外國就carwow 同 straight pipe
Straight pipe 有幾集android auto vs carplay好好笑
Automomo不了
DCFeverHK 以前有琳琳可以睇腳最近都有一集番左嚟
Jeffery淨係識問琳琳上唔上車
Unwire當睇下女 唔係黑妹

陳啟泰就好識車但好悶好得閒先睇
Menclub Auto廢到你提都唔提
呢類型我啱
無人提肥仔law?

佢講STI果集算唔算係有今生無來世
DC Fever 琳琳最好
unwire 就嘉嘉
以前仲有娜姐都
我就係鍾意K car 橫掂都唔會廿萬買架水貨,有佢個channel睇下都正
其實
K car幾乎全部直噴偈
而家直噴水貨都出唔到牌
why
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞