[美服巨商] The Great Merchant 一周年快樂 #3

835 回覆
6 Like 2 Dislike
分身終於升撚完70信
之後又要繼續跑日任升100信
分身終於升撚完70信

點解 市集 冇人賣藍鐵頭盔 手套 紅鐵盔甲個d 以前好多人賣 d兵都唔知著咩裝好
點解 市集 冇人賣藍鐵頭盔 手套 紅鐵盔甲個d 以前好多人賣 d兵都唔知著咩裝好

呢啲冇用
儲錢買惡頭海甲仲好

收印度區任料
-------------------------------------
尼泊尔地区任务

2個黄牛怪的尾巴 (黄牛怪掉落)
5個折斷的棒碎片 (守门妖僧掉落)
5個碎裂的木鱼 (长老妖僧掉落)
5個裝有魔力的靈魂體 (阿克夏掉落)
--------------------------------------
印度北部地區 蒙兀兒帝國任務

1個折斷的槍矛 (蒙兀兒帝國騎馬兵掉)
3個損壞的手弩(蒙兀兒帝國弩手掉)
4個白金鑰匙(王宫侍女掉)
---------------------------------------
印度南部 遺棄的海岸寺院任務

所有任料
---------------------------------------
神獸任務

1個密碼化的地圖(黑之槍俑掉落)
1個黑色鑰匙(黑之刀斧手掉落)
宣武團任務

所有任料
中原-白虎團任務

所有任料

**如果有巴打有o既話就放比我啦
拍賣大部份都唔冇...又唔夠打

for boss

收印度區任料
-------------------------------------
尼泊尔地区任务

2個黄牛怪的尾巴 (黄牛怪掉落)
5個折斷的棒碎片 (守门妖僧掉落)
5個碎裂的木鱼 (长老妖僧掉落)
5個裝有魔力的靈魂體 (阿克夏掉落)
--------------------------------------
印度北部地區 蒙兀兒帝國任務

1個折斷的槍矛 (蒙兀兒帝國騎馬兵掉)
3個損壞的手弩(蒙兀兒帝國弩手掉)
4個白金鑰匙(王宫侍女掉)
印度南部 遺棄的海岸寺院任務

所有任料
神獸任務

1個密碼化的地圖(黑之槍俑掉落)
1個黑色鑰匙(黑之刀斧手掉落)
宣武團任務

所有任料
中原-白虎團任務

所有任料

**如果有巴打有o既話就放比我啦
拍賣大部份都唔冇...又唔夠打

for boss

分身終於升撚完70信

分身都100信
分身終於升撚完70信

分身都100信

緊係唔係 升到70信only 入錯點落分身到所以要升
今晚終於可以玩
今個星期又冇得放假

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞