[美服巨商] The Great Merchant 一周年快樂 #3

835 回覆
6 Like 2 Dislike
睇到個post想玩返

玩啦!一齊搵人帶

今晚返屋企down 有冇id?
想問下巨錢點收 想收少少錢起家的話

我都想收!無錢無人帶好難起家

買GP放啦,最穩陣

但係美巨有無人會放巨錢啊之類?

買GP放啦,最穩陣

收返啲200lv兵 轉都好

買GP放啦,最穩陣

課金啦賣得錢都唔方正路
新人留名
好悶

求帶

自己從零開始根本玩唔到

所以我都等起家後先叫人玩,到時可以帶佢
依家無人帶真係企左係到

其實都係時間問題姐,呢度玩得咁上下耐既人都係一開始自己升。
好悶

求帶

自己從零開始根本玩唔到

依家無人帶真係企左係到

感覺好唔同!以前慢慢一齊升都有玩online game感覺!依家從頭自己升,好似玩單機咁

入來RC搵大家邊玩邊吹水
我迫不及待很想玩玩了

求帶

自己從零開始根本玩唔到

依家無人帶真係企左係到

感覺好唔同!以前慢慢一齊升都有玩online game感覺!依家從頭自己升,好似玩單機咁

唔係你團都入得?

咁啫係咩團!
[quote]

自己從零開始根本玩唔到

依家無人帶真係企左係到

唔係你團都入得?

咁啫係咩團?[/quote]
[quote][quote]

自己從零開始根本玩唔到

依家無人帶真係企左係到

唔係你團都入得?

咁啫係咩團?[/quote][/quote]
咁啫係咩團?
經濟值太高 成300億經
經濟值太高 成300億經

經驗值其實係多,但有天王好易升
下星期連三日考三科

救求
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞