美國模擬2030年在太平洋與中國衝突 美軍將會戰敗

151 回覆
275 Like 6 Dislike
講真如果真係打我第一個加入美軍
Big open eye world
美軍應該學法國開支亞太傭兵團啦 送埋綠卡
大把香港台灣人加入
文中大意:要係2030年前征服支那
仲用緊羅茲威爾個啲
年年都係用呢招R軍費 無乜特別
其實係咪做左十個推演,以年計每年都做一個,計到十年後就冇必勝的把握
10年前都估唔到武漢肺炎啦
聽日都唔知仲十年後
到時分分鐘係IS統治世界
常規戰未必贏到南泡
南泡跟美軍制式同操
e家仲唔打鳩支那
係咪又要重演二戰既錯
以支那輸唔起性格 到時用核武黎威脅
係呀,中國廢㗎,美帝隨便一個海外基地都嚇到中國唔敢出聲啦,美軍好快嚟光復香港喇放心,美帝啲子彈導彈係識分我地黃絲手足唔係中國人
gaping
數據錯誤!2020都係中國贏,身為中華兒女,完全支持同美帝一戰,我國必勝,小打小贏,中打中贏,大打全勝!美帝只係紙老虎,只係佢地識玩公關,表面上感覺強大!中國必勝,中國夢必勝!
先唔理有冇2030年嘅真正衝突事件發生
但至少美國唔會好似中國咁成日柒出嚟話支那必勝
人哋會起碼去模擬且分析自己輸嘅點喺點
我唔信美國模擬會輸之後唔改進先
NMSL必勝!推到同美帝宣戰!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞