【慕容】屎家軍掘起!所有人物關係大公開!壟斷利益!控制網絡輿論!

540 回覆
1382 Like 19 Dislike
中共好恐怖d滲透力
講咗咁耐,佢地幾時先收皮?
個大陸仔成日扮香港人,仲搞到香港YOUTUBE 好撚低質
你講起批評下就話人hater,我就諗起deer有次twitch有人打上去問佢係咪整容,同呃毒撚錢係咪好開心條友嘅語氣都唔係閪,但deer即刻起晒鋼怒屌,屌到語無倫次一尾話人hater
邊個都好
課金睇相都on9
rose ma佢都係藍?真定假
來來去去都係錢作怪 嗰班人用錢就可以輕易收買
唔洗講咁多個班所謂香港Youtuber有幾多個真係有為香港出過聲?無個啲就麻煩收收皮
對呢五條撚樣好反感,請停止支持
https://lih.kg/1643821

當日已經屌緊舊屎
呢條女賣崗本嗰陣已經唔覺佢正 啲膚色好肉酸,好似啲支那農民工啡啡黃黃咁 好撚污糟,成身老泥咁 唔知點解又比佢紅咗做埋KOL
司徒夾帶 勁多年冇聽過呢個名
佢想講單獨X平方米既舖
同Y平方米既舖入面X平方米既AREA既價值唔同
但唔會差好遠 上下5%左右呱

姐係班人駁唔到 係都要搵野黎駁
當慕容話‎Gravity of Earth係9.81
佢地就話9.80665先啱
但其實冇撚分別
如果依照觀點打著紅旗反紅旗係人都得
所以按著利益關係組織上下比較現實
最少講到屎家軍主要人物收皮先啦屌 香港YOUTUBE毒瘤
睇花生仲唔攰咩
好似啲娛樂新聞咁睇到厭
夾帶 - 濕鳩鬼鼠又貪錢又無料fake on9仔買支那扮hifi貨
毒男嘅港女情意結,比起AV或者素人自拍,俾錢先有個睇嘅價值
越少人睇到就越優越、打得越high
價位有時都係行銷手段
我記得之前泥馬有條片係去睇電競雞 慕容應該拎嚟做證據 就咁fb link有少少夾硬
依家泥馬del咗條片 不過我記得有人backup咗定唔知cap咗圖 有冇人可以掉上嚟等條片上番水
蕭車應該唔係?
張圖我cap嘅,佢/屎家軍有mon呢個post:
睇完芷鹿泥馬第2條片 見到班人叫sigma道歉就知好多跟風狗
https://lih.kg/1959318

今日再睇佢已經刪咗,好彩我有cap低,應該其他人有backup
而家上佢Facebook搵係唔會搵到呢個
「全部都係鹿」
pish
一早已經係港共政府喉舌啦⋯⋯
comment見到 未fc

慕容提到關係時,政府>CGA>屎家軍>芷鹿泥馬 唔知係我諗多左定點,芷鹿泥馬以前有條講雷射筆段片冇左,係唔係芷鹿泥馬因為呢個關係線,所以要收起針對警察條片? 「[新九唔搭八]立刻同我登記做選民 (登記做選民教學)」呢段片又係睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞