【私服】TD Seal - 希望戀曲版本(3) - 一日180不是夢

202 回覆
1 Like 0 Dislike
我想問下點解我去到七色洞,佢叫我去搵賢者,但係去到遺跡森林同賢者講野又冇關於光暗屬既選擇俾我既?

未解故事的開端
我想問下點解我去到七色洞,佢叫我去搵賢者,但係去到遺跡森林同賢者講野又冇關於光暗屬既選擇俾我既?

未解故事的開端

請問搵邊個接呢個任呢?

未解故事的開端

請問搵邊個接呢個任呢?

獅子城修練之塔 三條安德中間個件

未解故事的開端

請問搵邊個接呢個任呢?

唔該晒巴打
行路好窒有無巴打知咩事
舊版未係戀曲個陣玩過下....30幾lv
宜家新玩番完全加左好多野......
完全唔知點入手....有冇巴打教教路.....變晒...

入團搵湯丸啦
行路好窒有無巴打知咩事

有冇辦法將啲 +1-8 啲色變返舊版咁?
係咪有連登團喇 ? 點入 ?

好似game pm牛丸
有冇辦法將啲 +1-8 啲色變返舊版咁?

喱個有d難度?
搵唔到咩客服拎雷神搥呀
搵唔到咩客服拎雷神搥呀

搵唔到

好似game pm牛丸

是的
巴打是咪馬鞍山下智久
行路好窒有無巴打知咩事

是咪較咗電源

未解故事的開端

請問搵邊個接呢個任呢?

唔該晒巴打

提多次淨喺入七彩打怪升LV唔需要做任,200LV前搵修練之塔左邊個機械人講野就可以任飛

歡迎巴絲入GAME 密我
舊版未係戀曲個陣玩過下....30幾lv
宜家新玩番完全加左好多野......
完全唔知點入手....有冇巴打教教路.....變晒...

入團搵湯丸啦

入game call我
http://www.tdseal.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2223

活動一:辛勤の練級

活動時間:2017-04-28 20:00(拜五)→2017-05-01 24:00(拜一)
活動內容:全地圖exp = 4

活動二:懶惰の泡點

活動時間:2017-04-28 20:00(拜五)→2017-05-01 24:00(拜一)
活動內容:全地圖cp = 3

活動三:辛勤の採集

活動時間2017-04-28維護後開啟→2017-05-05維護結束

在活動的時間內收集gm所需的材料將獲得以下獎勵
(材料將於2017-04-28維護後公佈,獎品份數50領完即止)

材料需求:
X 200
X 200
X 200
X 200

兌換獎勵:
第1位真藍色蔬果妖精
第2-5位寒冰之星+9或藍色蔬果妖精(可自由玩家自行選擇)以及價值100希望點紅包* 3
第6-10位希望vip皇冠+9以及價值100希望點紅包* 3
第11-50位價值100希望點紅包* 3

活動四:稀有道具限量銷售

活動時間:2017-04-28→2017-05-05
活動地點:登入器商城
活動內容:活動期間內,每日限量銷售如下商品

鑑定師的差錯:鑑定師不小心弄錯了道具的附加能力數值,因此使用之後,不會改變附加能力的種類,只會隨機變動附加能力的數值。
寵物鑑定師的差錯:寵物鑑定師不小心弄錯了寵物的附加能力數值,因此使用之後,不會改變附加能力的種類,只會隨機變動附加能力的數值。

售價:500希望點
數量:100個/天

活動五:雪山拍賣會

活動地點:雪山舞台
活動時間:2017-05-03 21:30(拜三)
活動規則:
分為三種貨幣形式進行拍賣,玩家競價,三錘落定。
希望點形式競拍的物品,於活動結束後1小時內儲值完畢。
泡點和XB的當場交付。

拍賣品:
愛騰點:龍手鐲* 1(類型由拍中玩家任選)
愛騰點:新版寵物蛋* 1(獲取種類拍中後丟骰子決定1〜2一尾狐3〜4曼德拉種子5〜6黑龍之蛋)
愛騰點:貝里/卡爾套裝任意部位N + 0(僅拍賣一件)
泡點:強化鑽石道具* 4(鑽石100%成功)
泡點:艾比雷歐的超級工具箱* 10
泡點:艾比雷歐的特殊道具工具箱* 10
XB拍賣:鑑定師的失誤* 300
XB拍賣:寵物鑑定師的失誤* 300
XB拍賣:彩虹蝴蝶翅膀+ 9,G17製作書3本,G16製作書3本,夢幻巴哈姆特套裝(下級)[無屬性],高貴名品青春偶像套裝
密唔到牛丸巴打
密唔到牛丸巴打

頭先斷咗

好似game pm牛丸

是的
巴打是咪馬鞍山下智久

無錯 釣緊魚 法師咕咕戰士咕咕有咩用
密唔到牛丸巴打

頭先斷咗

巴打想問開角係咪唔應該直接揀職,揀初心者會好d ?我指角色點數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞