【私服】TD Seal - 希望戀曲版本(3) - 一日180不是夢

202 回覆
1 Like 0 Dislike
仲想問埋 普通既4,5階寵係咪完全賣唔出 刷希有寵有好多係度

普通4有兩個方法
一:養到+9賣1000-1500萬
二:養到+9自己進博小菲小巴

5階
儲夠4隻可以喺星期三及日 21:00 雪山礦村搵gm賭
賭嘅方法可以上論壇睇
玩左2日 升到160lvl 得1粒紅寶
其他都係開箱/釣魚返黎

紅寶用黃金箱開要幾多有幾多
新手down緊
新手down緊

次次希望post 都有湯丸同石破兩位巴打
由高登到呢到都係呢個名

不過其實點解唔玩正服
感覺上正服先係正版希望 私服改太多

自己玩正服好孤獨
由高登到呢到都係呢個名

不過其實點解唔玩正服

自己玩正服好孤獨

依加正服都好誇張
由高登到呢到都係呢個名

不過其實點解唔玩正服

自己玩正服好孤獨

正服都有人,不過我覺得無理由去人地地頭講第D野
同埋正服D巴打唔知玩到點,無on好耐
由高登到呢到都係呢個名

不過其實點解唔玩正服

自己玩正服好孤獨

純粹討論下
由高登到呢到都係呢個名

不過其實點解唔玩正服

自己玩正服好孤獨

純粹討論下

正服長期昆錢活動
私服鳩HEA下算
由高登到呢到都係呢個名

不過其實點解唔玩正服

自己玩正服好孤獨

純粹討論下

我就唔打算
由高登到呢到都係呢個名

不過其實點解唔玩正服

自己玩正服好孤獨

純粹討論下

正服長期昆錢活動
私服鳩HEA下算

無乜心機玩
由高登到呢到都係呢個名

不過其實點解唔玩正服

自己玩正服好孤獨

純粹討論下

正服長期昆錢活動
私服鳩HEA下算

無乜心機玩

討論下隻game 昆錢活動就算啦
由高登到呢到都係呢個名

不過其實點解唔玩正服

自己玩正服好孤獨

純粹討論下

正服長期昆錢活動
私服鳩HEA下算

無乜心機玩

討論下隻game 昆錢活動就算啦

舊版未係戀曲個陣玩過下....30幾lv
宜家新玩番完全加左好多野......
完全唔知點入手....有冇巴打教教路.....變晒...
我想問下點解我去到七色洞,佢叫我去搵賢者,但係去到遺跡森林同賢者講野又冇關於光暗屬既選擇俾我既?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞