牧師:中國正在促成 NWO

77 回覆
19 Like 47 Dislike
:Fact Fact Fact
係咁走音 好搞笑
人傾向相信自救,所以崇尚武力,買槍,操體能,學戰術,儲備物資 ....

但有班人(諸如乜乜會)一早將靈魂賣左畀不義去換取權力

依家佢地嘅人遍佈教庭,聯合國,中共,各國元首或政要 ....

如果香港人決心要同中共(將來嘅 one world government)對立,到時就必須拒絕向政權妥協,必須忍耐到底
西藏 印度之外 而家佢連聖經上帝都要由中共去解釋同演繹
啟示錄?
睇清楚邊個聽邊個話先 ....

doctor fauci 係 2017 年因為對 trump 不滿,「預言」係佢任內美國會爆發疫症

2019 年中共就整左隻病毒出黎 ....
咁都聯想到 好嘢
ccp just made gesture to their leader satan.
歐美啲人 lockdown 個零月就叫曬救命,美國人出黎示威 ....

其實爆幾耐係由乜乜會干預緊

只要乜乜會係中國嘅實驗室拎病毒出黎放就可以無止境咁 lockdown

到左一個時候啲人就會忍唔住,政權話點就點,狗衝去打疫苗,人權畀唔到自己快樂 ....
香港人硬頸執著,不見棺不流淚

不妨留意世局發展係咪行緊去聖經預言嘅方向 ....

到時見有相似情境應該知道點樣決擇
trump點解會係推倒NWO一份子?
佢全家族都係精英
推NWO佢有著數喎
精英就唔可以擇善棄惡?

況且佢從來都唔係乜乜會啲人

對於係背後干擾世事嘅乜乜會,佢參選係個笑話,佢嘅當選係意外

佢嘅支持者係美國保守派基督徒 ....
所以弱智先信教
你打呢段野出來有無考慮睇到既人既感受
不妨留意今後世局發展 ....
人玩膠,連登就真心膠
連登神探又出動
香港人:咁姐係買唔買得樓?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞