牧師:中國正在促成 NWO

77 回覆
19 Like 47 Dislike
原來小學雞都做到elite
小學雞又點?

現實係全中國嘅權力集中係佢一個人身上

而佢係 nwo 成員 ....

nwo 成立之後佢同其他元首就會將權力獻畀一個新領袖 ....
精英管治小學雞
小學雞管治全球
新領袖咪佢自己
佢點會肯比權人地
仲要可能唔係支那人
佢唔反 班小粉紅都反啦
笑左除左北韓同俄羅斯仲有邊個國家係可以元首up一句就成個送走
啲陰謀論真係好弱智
NWO竟然失手比Trump 當選美國總統
咁當然要經過一啲事蹟令世人嘩然先可以令全世界接受呢個新領袖 ....

到時教宗都會出面確立佢 ....

佢同教宗一齊會逼所有人殖入一個裝置,類似動物身上嘅晶片

所有人都要殖入呢個裝置先可以買賣,實行完全個人監控,係依家中國嘅社會信用系統嘅最終版本 ....
如果真係有NWO
根本小學雞先係NWO最大既敵人
選之前你當時有無份笑 trump 話「做咩派個癲佬出黎選」

我無,但身邊啲人 9 成恥笑佢 ....
習其實好聽話,叫佢整病毒佢就即刻去整

你估 fauci 真係預言家?夾埋 jah ....
陰謀論大師
不妨一路觀察局勢係咪咁樣發展 ....

如果係嘅,到時千其唔好接受任何殖入,必須忍到最後等待真正嘅公義黎到
每次陰謀論都總係會牽涉到教廷 留名睇等陣又有人出嚟話羅馬教會係乜乜大淫婦
你問十個基督徒九個都會咁答,包括 trump ....
教庭係大淫婦有歷史根據,你可以睇到佢初期點樣包容異教文化

到左依家仍然玩大包容,個教宗叫曬啲異教領袖出黎做稱兄道弟 ....

同堅持歸回聖經教義嘅新教有明顯分別 ....
我係NWO既高層,樓主唔撚識既,唔洗理佢,我地d陰謀無咁易比人估到。
咁我話你知誓反教其實都有好多異教成分喺入面 或者其實聖經本身都係抄好多古代中亞神話寫出嚟 新教嗰堆靈恩派唔使講 成班好似回歸原始薩滿教咁 就算係信義宗/福音派本聖經本身喺宗教改革嗰時都改過晒 路德當年有諗要直程將啟示錄刪除(順便講埋佢另一卷想刪除嘅係路德記、希來書都因為唔符合佢因信稱義嘅觀念差啲都想Del埋) 因為覺得呢卷書唔單止冇啟示到任何嘢 仲帶咗好多不必要嘅問題
又nwo ,咁nwo幾撚廢比個小學雞起尾注搞撚掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞