『好寂寞』《戀愛可以持續到天長地久∞》 ~ TakeMone (08)

1001 回覆
18 Like 5 Dislike
係喎 日本人同初音結婚都得㗎喎
無錯 加上我好鍾意mone 依啲抖s型女仔
其實係咪男仔睇女仔同女仔睇女仔唔同,所以會有咁大落差。一d 好鍾意,一d 勁唔鍾意........

正如大家所講,其實無乜野可以討厭佢,話佢矮既,幾高都可以話佢矮,高又可以話唔襯tkr。面圓既....拿!tkr 鍾意佢圓wor ..... 就算唔圓既,又唔得一定順得個d 人眼姐....

到其他外貌fulfill 到,又可話佢性格唔好。鍾意就乜都好睇,唔鍾意就乜都唔順眼
但公司冇理由唔知,又唔係直播
定已經放手
奶遙身材當然無敵
係男人都想要 話晒佢都係水著寫真女優
出身(利申:絕無任何貶意/詆毁 奶遙嘅成份)只係講出佢初出道嘅賣點係身材

性格唔清楚 好少睇佢啲劇及宣番

但係整體來講 mone依種細細粒 可愛 耐睇型
加上學歷及修養嘅綜合因素影響

對我個人睇法 男仔搵老婆會搵依種
宣番非常得意同自然,成日笑,通常佢在場氣氛都好好,好舒服
講嘢好直唔似特登諗對白而講
雖然已經30幾歲但感覺上似廿幾
睇嚟有奶遙粉唔鍾意我講啲嘢
咁快有負評

Sorry 唔係引戰 / 貶低奶遙
純粹個人唔岩依類型嘅女仔
我之前睇過佢同tkr 既宣番,其實都幾得意。

不過我無乜睇過佢既劇,之前睇過繼母與女兒的藍調...睇到竹野內豐死左,又未到tkr 出現就放棄左....套劇好似好好評,但我麻麻地,綾瀨遙吸引唔到我..
唔好意思,又無知一問....點知自己比人正評/ 負評左?負得多係咪有咩影響?
https://www.bilibili.com/video/BV1k7411V7mu/?spm_id_from=333.788.videocard.1
呢集繼母宣番幾好笑
雖然嗰陣好多人話tkr同奶遙似一對,我覺得佢地似識咗好耐可以自然相處嘅朋友多啲

同邊個一齊其實有咩所謂,當事人開心就得
應該會睇到自己留言啲正/負評
有咩影響唔知
如果我遲啲有時間嘅話
整本類似小冊子嘅嘢出嚟
唔知有冇人想要

不過我想要啲類似時間軸嘅資料
支持支持
如果無影響就由佢啦又唔等於你唔受歡迎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞