[戰犯]何式凝炮轟海港城女示威者煽動恐同情緒

271 回覆
1012 Like 107 Dislike
累十幾個手足比狗咬,切腹先再講野
死撚左佢啦
臭閪
呢種人仲下撚賤過藍絲
啲(英文)示威標語麻煩用字謹慎一啲 例如唔好用f*ggot呢啲字
https://lih.kg/2011241

今朝個post先上唒熱門 幾百正皮
你條八婆,咁講野對唔對得住周耀輝啊???
屌你老母你on撚9架同唔好做傻事啦你覺得冇分別?
藍絲何式凝
藍到黑啦
唔好話要佢做野
佢根本連正常幫口都冇
個問題重點其實唔係話究竟用呢個字係啱定錯
而係你點樣講/睇呢樣野
何式凝係冷嘲熱諷 而lihkg個po係先表示理解之後先講個字詞有咩真實含義同埋咁樣有啲咩唔好
因為你唔知究竟佢係咪真係完全了解呢個字詞背後嘅含義
好多stand up comedy都會講呢啲字 令到本身唔了解呢個字含義嘅人有誤解
何式凝淨係批判而冇認真咁解釋 所以點解令人咁黑人憎
佢既然對gender discrimination咁多批判但又唔會洋洋灑灑咁批判黑警
中間嘅inconsistence就會令人覺得佢虛偽
同梁文道之流一樣對有權同冇權嘅人所批判嘅程度完全唔一樣但就故作清高持平理性
佢做post無問題吓?
你又點知佢無講其他新聞?
佢篇文無乜講恐同吧! 只是show off 講一下 faggot!

利申 我也不喜歡呢條左膠中女
在港共諜網
呢條八婆左膠簡直係何不食肉糜嘅典範
天水圍警署
屌你老母一撚定要批鬥呢個臭閪
甲級戰犯 害死七十個手足
Janice man 嚟㗎?
何式凝係衰過藍
用健吾一樣扮自己人瘋狂郁黃絲
死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞