[戰犯]何式凝炮轟海港城女示威者煽動恐同情緒

271 回覆
1012 Like 107 Dislike

點解何教授瞓醒第一件事係屌尻抗爭者 而唔係關心13歲細路同黑警入女廁捉人

何式凝絕不是同路人 只係比屈穎妍更虛偽嘔心嘅共黨文妓
呢件不嬲垃圾
條撚屌真係on9
又做乜鳩
WA,個女示威者好似好正
黃子悅被警察性騷擾佢睇唔到
何式凝當佢係藍就得
[/gold]五毛(無論網上定現實)會扮曬兩家人,一邊係縮沙派,另一邊係鼓動派,然後互相對鬧,兼不斷散播負面情緒,達到分化效果。正如你覺得台灣除咗國民黨之外,民進黨唔會有共諜咩?香港呢邊建制固然係親共,但共產黨亦都唔會傻到一隻人馬都唔會安插喺泛民嗰一邊。我唔係話咁就乜都唔去理乜都唔支持,而係大家都應該要有返個正常思維去諗嘢
何式凝唔係on9 佢只係執行緊中共任務:

在雞蛋裡挑骨頭,跟住放大,最好寫埋英文去外國登,discredit個運動。

男黑警入女廁毆打細路女又唔見呢D女性主義者o甘憤怒?

點樣令共產黨高興保住高薪厚祿,你又保有光環永遠政治正確好似好進步o甘?細路,學野啦!
何式凝嘅言行,同屈小姐冇分別
天水圍呀屌你臭閪
不嬲共諜黎
有無人知女示威者咩名
難得何教授Facebook仲有堆人附和佢
入去何式凝個page,鬧黑警,鬧共產黨的po,係一個都冇。講場運動的po,都係鬧示威者的。
咪好似689 咁得返堆垃圾圍爐
何式凝係藍絲和理非黎
專係設陷阱俾抗爭者, 送人頭俾警察拉
認清佢真面目
何式凝直頭係女權西既極品
何式凝已被收編 當日革命第一日就係佢送d 女手足入虎口
呢條垃圾仲未死?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞