66mm洛克人

108 回覆
4 Like 0 Dislike
有無邊到可以散收一隻 唔想一隻一隻咁抽法

除左元祖隱藏版要抽之外其他都唔駛抽
個盒有寫入面係邊款

屌 柒咗 完全無留意 自對一打膠

有exe元祖同dash多左
有冇性趣

就係想要exe 懷念下童年
你俾你個tg我 我加你
想睇返洛克人全集

唔要皇語版

有冇巴絲有🤔
有冇巴打知邊到仲有得買千值練個隻exe洛克人 同埋幾錢左右
有無邊到可以散收一隻 唔想一隻一隻咁抽法

除左元祖隱藏版要抽之外其他都唔駛抽
個盒有寫入面係邊款

盒頂

噓咁盒盒都寫左名
隱形果盒頂係寫咩?
利申買左一set 4隻

y拍好似有2百幾
信和應該都有?

y拍好似有2百幾
信和應該都有?

精品有dark exe
exe就唔知仲有冇
巴打一set買左幾錢
買千值啦,還原度同gimmick都最好我覺得

邊到仲有

旺角揾吓

琴日行完
即使有都天價

$318 入手
好正

邊到仲有

旺角揾吓

琴日行完
即使有都天價

$318 入手
好正

$318好價
D art 其實開頭嘅真係麻麻, 尤其素身X, 舊ZERO, 係後面先開始OK番
VAVA簡直極品!
但轉做SHF後隻ROCKMAN ZERO版ZERO...
算了, 我等老千出, 佢玩轉色我未必隻隻奉陪
但真ZERO(OMEGA)同COPY版(主角)應該每隻X2

邊到仲有

旺角揾吓

琴日行完
即使有都天價

$318 入手
好正

$318好價
D art 其實開頭嘅真係麻麻, 尤其素身X, 舊ZERO, 係後面先開始OK番
VAVA簡直極品!
但轉做SHF後隻ROCKMAN ZERO版ZERO...
算了, 我等老千出, 佢玩轉色我未必隻隻奉陪
但真ZERO(OMEGA)同COPY版(主角)應該每隻X2

318!!!?
喺邊度搵
ebay成700蚊
美版都要500
之前貓店有318,而家唔知仲有冇

好似仲有

好似仲有

貓店即係咩
$318只可能係4吋個隻正常X, 唔會係魔改X...

係咪即係D-ARTS隻素身
係既我有性趣

係既我有性趣

如果我無睇錯上面各位講嘅, 應該就係千值練個隻4inch Nel Rockman X系列,
素身X, 腳底有磁石個隻。

係既我有性趣

如果我無睇錯上面各位講嘅, 應該就係千值練個隻4inch Nel Rockman X系列,

貓店係咪即係今日休息果間
有冇巴打放vava

係既我有性趣

貓店係咪即係今日休息果間

無休息啊, 肥桔仲幫手SELL把神剪。
深水埗福X, 唔敢開全名, 唔太熟連登版規, 怕俾人插, SORRY
有冇巴打放vava

你上FACEBOOK啲谷碰下機會好啲, 就咁睇呢個POST入嘅都係真ROCKMAN FANS, SHF/DARTS ROCKMAN系嘅頂點VAVA....
有冇巴打放vava

你上FACEBOOK啲谷碰下機會好啲, 就咁睇呢個POST入嘅都係真ROCKMAN FANS, SHF/DARTS ROCKMAN系嘅頂點VAVA....

我都知 ,之前開過post但極速沉底
有冇巴打放vava

巴打加油
有冇巴打放vava

巴打加油

唯有希望會再販或千值出
有冇巴打放vava

巴打加油

唯有希望會再販或千值出

好多正野! 我就偏向儲ZERO, X套全裝甲無買, ULTIMATE都係後追...

同希望老千出, 4吋NEL個素體可動雖然有限, 但都希望佢出齊X系同ZERO系嘅主要角色...
死人BANDIE出SIGMA都係出隻PVC, 真係想爆粗。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞