66mm洛克人

108 回覆
4 Like 0 Dislike
買千值啦,還原度同gimmick都最好我覺得

邊到仲有
有d arts 真係好多都跳晒

揾左好耐都揾唔到
一係炒到上天花版

darts唔出exe。 不了

好似話之前公投隻Zero賣得差,所以成條line死左,同依家d玩具比,同gundamfix 一樣 D arts真係好撚高質,差隻VAVA

想揾返d arts x可以點

買 美版 好似平少少,不過千值隻X都幾高質
Zero 有冇出?
買千值啦,還原度同gimmick都最好我覺得

邊到仲有

旺角揾吓

琴日行完
即使有都天價
唔搵都唔知香港洛克人咁有市場
離題一問,有問巴打知道點解3DS無再出洛克人?

3ds唔係就係流星咩

3ds唔係就係流星咩

流星係nds的

唉。。。

好似因為個開發人走左

好想佢再出Zero系列

唉。。。

好似因為個開發人走左

好想佢再出Zero系列

玩住MIGHTY #9先
有無邊到可以散收一隻 唔想一隻一隻咁抽法

除左元祖隱藏版要抽之外其他都唔駛抽
個盒有寫入面係邊款

個盒有寫入面係邊款

盒頂

個盒有寫入面係邊款

屌 柒咗 完全無留意 自對一打膠

個盒有寫入面係邊款

有exe元祖同dash多左
有冇性趣
想當日D -Arts X系列幾乎追哂,X, X 漫畫版,X1強化版 , Zero, 劍Zero都有買,係VAVA同終極裝甲無愛所以無買,最後悔無買部機械人坐駕
但依個系列啲關節計好有問題,手臂關節好易斷,大脾關節可動性奇低 不過有愛大過天

個盒有寫入面係邊款

有exe元祖同dash多左
有冇性趣

巴打我想收exe

淘寶搵到都賣成千蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞