拳願奧米加集中討論區9

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
唔通英醫生幫鬥神右手鑲鋼?
小宇宙有響表世界打大賽,撞到期(好似係)
笑撚死
都係我嚟
睇吓完sem再p多啲
有冇潛力圖
一對男女 日對夜對 乜事都冇
大家黎投票
真槍實彈
玉女心經
咪話咗乃木派太多人 所以要派其他派系
我覺得台仔可能會未get到笑點住
佢地呢幾集有無笑黃金帝?
已經有台仔改咗學魔槍
究竟黃金帝破唔破到關林防
黃金帝一開始又話到達到先之先嘅境界 雖然可能未完全
鳩嗡唔駛本,一向有咁大作咁大

跟住打打下鬥神又完全(?)睇穿佢嘅動作
跟住黃金帝就轉招 係咪其實黃金帝未係拳擊完敗 仲有得打? 定係鬥神拳擊技術同經驗完全贏過咗黃金帝? 初初又講到佢咁勁 不過鬥神都係好勁嘅設定
我會覺得係,黃金帝認為只靠拳擊已經嬴唔到鬥神,要用埋卡波耶拉、地躺拳等等其他技術

黃金帝比鬥神快 但係打唔傷/後尾打唔中鬥神 但鬥神又可以打出ko佢嘅一拳 即係鬥神拳擊都贏過咗黃金帝嘅輕量版 鬥神都話減量減到自招惡果
可能重量級黃金帝有返肌肉 容錯率高啲 可能仲有機會贏 依加可能雙方技術經驗差不多 互相都打到對方 但鬥神比黃金帝壓住打都無咩事 黃金帝食中鬥神重拳就bye bye
黃金帝重磅=高耐力,低攻速,命中率低,高攻擊力
黃金帝低磅=低耐力,高攻速,命中率高,高攻擊力
鬥神講過打鼻嗰下只係黃金帝策略,想人覺得佢高拳速驚咗佢,其實冇受到傷害
有打表世界
用腳先破到

煉獄cp
如果黃金帝重磅 應該就唔可以合埋卡波耶拉同其他技術黎完美運用
反正唔好笑張改圖係好笑在因為黃金帝真係好撚重初見FEEL
屌 真係有巴打po咗上巴哈
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=45581&snA=727&tnum=3
我覺得台仔可能會未get到笑點住
佢地呢幾集有無笑黃金帝?
已經有台仔改咗學魔槍
唔好笑張改圖係好笑在因為黃金帝真係好撚重初見FEEL
就算用埋腳都唔覺佢有幾高攻
踢到鬥神骨裂,牙都做唔到
見有台仔話想睇黃金帝vs初見
用卡波耶拉 初見已輸 無得捉頭用唔到星落同叢雲三連
但係初見可以唔比黃金帝受身喔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞