香港有咩cafe少人好坐?

87 回覆
9 Like 5 Dislike
北區
完全唔洗怕,只要有消費,員工serve完杯野比你後基本上唔會再打擾你 係有D人,例如3條友去,得2個叫野飲,員工就會盡力令你唔自在
樓上都講得啱,cafe完則上任你坐,但去過香港唔同Cafe, 係大部分酒店個D cafe叫做唔會限時
戴個bose抗躁耳機,搞掂
搵日試下先
有冇邊間推介
其實多唔多人自己一個去咁坐?
香港有咩地方好少人
一個鐘賺一個客$10
我去Starbucks 坐 阻佢做生意好過
唔直接開名旺角有2間,大型D個2個,油麻地都有間3、4星酒店Cafe(近期至愛)
都算多人一個人去。
大把啦.
係D 人死都要去D 連鎖CAFE道迫之嘛
dayuse.com

可以book日頭
認真,中環The center UG level有間pret,一般都好少人
自己search下黃cafe親身去幫襯
總會搵到一間啱既
有冇d係真係好坐 挨得舒服
有時有d cafe張木凳坐一陣就屎忽痛
Café de Coral
Starbucks啦, 係日本或台灣訂隻Starbucks杯, 拎出黎就唔會有人趕你走
仙跡岩

次次經過都冇人
咁佢去廁所要點 係咪拎埋部nb去?

呢個問題煩惱左我好耐 由係學校自己一個溫書到去cafe
我都唔知部電腦要點算好
如果用返酒店cafe做例子,照擺係枱面,因為D員工會自動幫客睇實(唔好以為同時間認唔到所有客,係認到的),當然,想更安心,去廁所前亦都可以主動講聲要人聲手睇住 擺低張信用卡係收銀再去食煙都得 當然,街檔cafe都可能得,但未必比到信心客人,所以,拎埋部腦入廁所應該係最安全
土瓜灣 The Mahjong

黃,之前上過鏗鏘集
本身係hostel,呢排無客變咗co working space
10蚊一個鐘,有wifi有叉電

https://www.facebook.com/themahjonghostel/
coworking space, 100-300一日,
做野專用
坐公園麥記啦,乞衣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞