Mazda5 好過 Toyota sienta?

44 回覆
5 Like 0 Dislike
m5 舊車好抵玩 幾萬有交易 仲要買返黎比好少錢執下佢又行到
同埋m5都係d家庭車 買到問題車機會好少
5仔係抵玩,不過要抵玩一係舊年份幾萬嗰D(如08 Deluxe),如果你要拎五六萬以上買5仔我反而建議你睇番其他廠嘅MPV,應該會有比5仔更好嘅選擇
戴番頭盔先,如果買近代馬5不如買新CX
連登揸車唔預撞
萬事達官方都係推賣cx,5仔直情唔出
撞擊測試淨係測前座
對MPV嚟講真係冇乜意思

就算個尾一撞就變雙門Jazz.jpg就可以拎5星
5仔8仔停產幾年啦
睇個樣都知
上代再上代個樣嚟
之前個架Biante都停產咗啦
同問,點解mazda 二手平咁多
Mazda新車真心好靚,但都係唔多見人渣,可能就係因為2手價問題
Ford年代車姐,近幾年唔覺佢價跌得好多
新萬6旅行尾真係好靚
你睇下佢 新Mazda 3 都變一字擔啦
籠都ok,唔似日本車
Mazda 香港多咗
我當年部5仔(2011車無skyactive) 21萬落地,撚咗8年,轉過俾親戚再返嚟,2字牌簿6萬幾咪,再俾我老豆hi hi碰碰,拎去trade in 都仲有3皮,我接受到woo
2018仲值12萬,抵屌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞