大家睇JOJO邊幕會睇到哭能咗?

100 回覆
89 Like 7 Dislike
agger, 第六部翻睇一次, 真心唔差
呢幕都sad...
肥仔都有人吹奏
典型毒撚架 仗助教完佢搵錢就想飛起仗助
仲想開人波比吉良吉影炸真係抵鳩死
最後一話主角團企係街傾計完全冇人提起佢一句
😂CE zarrrrrrr
Abbacchio 死左,Narancia 喊個陣
我都係呢幕

Dio個死人頭咀炮中

大jo就咁走咗
Lesson 5 最近的捷徑就是繞遠路
有呀 最後康一咪話有人仲等緊佢哋仔女番屋企
肥仔係仆街,不過臨死前都表現到佢善良嗰一面嘅,佢係衰貪錢自私同樣太衰

總之吉良吉影就係大仆街
本身死後係想畀個手槍佬入團
點知鴨都奴太高人氣先強行復活
所以點都要按原定計劃死多次
仗助救左吉田咲
樓主講呢三幕我都好同意
由其是Iggy佢地呢part重精彩過最後dio對jo3
杉本鈴美救細路岸邊果下成段劇情
第7部
你個名
肥仔貪錢自私既水平都只係死小孩既水平
都仲可以接受
佢死前聽到吉良可能對父母不利 想保護父母住既小鎮既精神真係好感動
https://youtu.be/aLuuvfOqcU4
伊奇個幕喊到收唔聲
同埋另外一點幾sad嘅係,肥仔應該都因為樣貌問題,無人同佢玩,我相信都應該因為咁間接令到佢性格咁樣(又或者因為佢性格加樣貌啦)
遇到仗助同億泰,雖然佢地都係因為搵著數而同肥仔做朋友,但喺肥仔嘅角度,總算有人主動同佢玩,我覺得肥仔其實都當佢地係朋友,所以之後吉良chok佢仗助益泰係咪有替身,個肥仔都詐傻無同佢講。
肥仔第一次爆完,佢都仲有個依靠去搵仗助救佢,但可惜之後未見到仗助再爆多次但佢臨死之前都仲用最後一口氣通知仗助。可憐佢父母都唔知發生咩事,仲話一直等個仔返嚟...
Sor for 1999,但好想表達雖然個肥仔仆街,但其實佢都好慘如果佢係180up靚仔我諗成件事會唔同曬(正如其實露伴老師佢都係一個怪人,但因為佢高大靚仔所以都好受歡迎)
仗助同億泰既形象 其實真係好似借佢過橋既小混混學長
我都追到第3季最後一集
星塵隊死左好多人
淨返一半
偉大的大總統死
當年追連載iggy 同炎之魔術師死 係好震撼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞