大家睇JOJO邊幕會睇到哭能咗?

100 回覆
89 Like 7 Dislike
第2代:
cae~~~~~~~~~sar~~~~~~~~~~~~~JOJO這是我最後的波紋了!你收下吧!

第3代:
伊奇戰死本身似為佢好閪, 結果突然大爆發犧牲咗

花京院十七年的孤獨 五十日的友情....等咗17年遇到知己但之後就死咗....

第4代:
億泰個怪物老豆拎住張相喊, 睇到好心up

仗助屌早泄廢....之後早泄諗計令到個仔對佢改觀, 見到早泄老到咁又開始有啲痴呆....諗返佢全盛時期...個對比好令人心up

肥仔, 雖然佢幾仆街, 但本性都唔算太壞, 佢都算有一顆正義的心, 見佢死都咁慘都哭了最慘係好似好多人都當佢唔存在咁, 可能真係your face your fate....

利申: 最近入坑JOJO, 睇到第四代
Boss俾人輪迴個幕
Caeser死果度真係哭能左
隻衰狗平時勁撚契弟但佢死果下真係頂唔緊哭能埋
億泰老豆變成怪物仲要比佢個仔恰到仆街
佢一直重覆既行為只為左搵番屬於佢一家人既全家幅 呢下哭得最緊要
漫畫第7部結局果幕
第二代火佬死2次 真係死個次好突然
除咗伊基其他都幾傷感
Iggy死個幕真係忍唔住喊𠹌咗
傑洛 阿里吉多
伊奇本身係唔理佢地見死不救,但之後幫佢地之後真係不得了,無咗隻手已經好sad,之後仲戰死埋,嗰陣真係哭到收唔到聲
哭能到仆街
布布變殭屍
老闆又死 真慘
無錯
驚唔驚好似早泄咁變老
bucciarati 升天都傷心左好耐😭😭😭

第七部真係好好睇

石之海啲人話好垃圾
但係我真係睇到喊
荒木寫死主角都唔係新鮮事
不過第六部啲劇情真係麻麻
睇多幾次又覺得其實冇啲人講到咁差
你都幾眼淺
我冇喊過
Jojo啲喊位都好簡單
好on9
係死完之後波波都唔知佢已經死左
SBR傑洛死咗之後Johnny好傷心好想救返佢
掙扎好唔好相信“吾心吾行澄如明鏡”嘅大總統
但係最後都係含淚同死咗嘅傑洛講多謝永别

最尾段讀白更加係畫龍點睛 好感人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞